Jövőre a Ubisoft+ is része lehet az Xbox Gamepass Ultimate-nek?

Egyre jobb üzletnek bizonyulhat a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

Nem is olyan régen erős pletykák keltek szárnyra, miszerint a Microsoft nem hagyná abba a stúdiófelvásárlásokat és bizonyos szinten szeretne szoros partneri kapcsolatokat kiépíteni vagy a Ubisoft, vagy a WB Games háza táján. Sokáig aztán semelyik szálról nem tudhattunk többet, viszont most az előbbi kapcsán röppentek fel új híresztelések.

Természetesen ezeket a híreket ismét fenntartással kell kezelni, azonban szerintük jövőre a Gamepass Ultimate részét fogja képzeni már a Ubisoft+ is. Nem lenne ez kis lépés, hiszen már az EA Play integrálásával is hatalmas értéket sikerült hozzáadnia a Microsoft-nak az előfizetéses szolgáltatásához. A Ubisoft+ azonban szintén egy kimondhatatlanul nagy erősítése lenne a Gamepass-nek, hiszen már most olyan játékok a részei, mint az Assassin’s Creed Valhalla, az Immortals Fenyx Rising vagy a Watch Dogs Legion. Egyelőre ez csak PC-n érhető el, ráadásul havi 15 dollárért.

Nagyon fel kéne kötnie a gatyát a Sony-nak, ha ezt jelentősebb árváltozás nélkül szintén be tudnák integrálni a Gamepass-be a redmondiak. Egyelőre a PlayStation nem rendelkezik hasonló szolgáltatással, azonban már arról is szóltak a hírek, hogy jövőre akár ez is változhat. A PlayStation Plus Collection egy egészen jó kezdeményezés, azonban mint tudhatjuk azt csak az új generációs konzollal rendelkezők érhetik el, ami jelenleg még csak egy egészen szűk réteget jelent.

Total
6
Shares
Previous Article
Optimus Fővezér

Fény derült Optimus Fővezér eredetére az újraindított Transformers képregényből

Next Article
Godzilla vs Kong

A Legendary csak 250M dollárért engedi át a Godzilla vs. Kong terjesztési jogát az HBO Maxnak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!