x
Sorozatok

Új videót mutattak be a The Walking Dead 7. évadhoz

A videó olyan részeket is tartalmaz, melyből talán azt is kitalálhatjuk, hogy kit ölt meg Negan.

  • Publishedaugusztus 16, 2016

A videó olyan részeket is tartalmaz, melyből talán azt is kitalálhatjuk, hogy kit ölt meg Negan.

Megjelent az újabb teaser videó a hetedik évadhoz, és egyből beindultak a találgatások.

Spoileres rész következik!

Az AMC csatorna az egyik saját műsorában, a Talking Dead-ben mutatta be a következő kis jelentet, melyben Dwight (Austin Amelio) látható – Negan csapatát erősíti. Nincs nagy mozzanata a jelenetnek, lényegtelen kis intró, de…. Igen ám, most jön a csattanó. Ha jobban megnézzük, akkor egyből kiszúrhatjuk, hogy ezzel a motorral már valahol találkoztunk, sőt, ez egy régi dzseki, s ezzel is találkoztunk már a sorozatban. A rajongók a lehetetlenből is spoilereket fabrikálnak, így jött a legfrissebb felvetés is, hogy Negan a hatodik évad végén Daryl-t ölhette meg, mert ezek az ő cuccai.

Természetesen ezek nem hivatalos információk, nem tudjuk továbbra sem, hogy pontosan kitől kell elbúcsúznunk a folytatásban. Elképzelhető, hogy pont emiatt jelent meg ez a videó, a figyelem elterelése volt a cél, és csak a rajongókat szeretnék picit összezavarni a kezdés előtt.

Most már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön az igazság, mert a FOX-on október 23-án debütál a legújabb The Walking Dead évad.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.