Új videó részlet bukkant elő a törölt Doom 4 kapcsán

Eddig nem látott képsorok bukkantak fel az elkaszált Doom 4 kapcsán.

Két napja új részlet került fel Colonel Melnyk Youtube csatornájára a törölt Doom 4 kapcsán. Sokak szerint ez inkább egy Call of Duty-ra emlékeztetett és nem úgy nézett ki, mint a sorozat többi része, ezért néhányan elkezdték úgy hívni, hogy “Call of Doom”.

A videóban képek, animációk, concept art-ok és sok más ínyencség található, amit egy nagyon a fejlesztés korai szakaszában tartó játéktól várhattok. Videó kezdetekor ismerős lehet a láncfűrész, ugyanis ez nagyon hasonlít a 2016-os Doom verziójára. Később láthatunk egy pár, a Doom Eternal-ra utaló részt is, mivel az is a poklot ábrázolja a Földön, így egy kis körképet ad, hogyan is tervezte az új Doom szériát az id Software.

A további részletekben található egy Nick Fury féle alak is, aki valószínűleg egy NPC lehetett és akár még a segítésünkre is siethetett volna a kampány folyamán. Az új démonok küllemük alapján inkább hasonlítanak egy mutánsra, mint a pokolban lakó szörnyetegekre. Valószínűleg nem vetik el teljesen ezeket az elemeket sem, hiszen később beépíthetik egy új Doom-ba vagy akár egy Rage-hez hasonló játékba is.

Jót tett az alkotásnak a reboot, hiszen mind a 2016-os változat, mind az Eternal fantasztikusan hozza azt a Doom élményt, amit az eredeti adott. Egyenlőre még be kell érnünk ezzel a két játékkal, de ki tudja mit hoz el még nekünk az id Software (főleg a Microsoftos felvásárlás után).

Total
18
Shares
Previous Article
Marvel Studios

A Marvel Studios feje, Kevin Feige szerint a streaming jelenti a Marvel Moziverzum jövőjét

Next Article
Amerikába jöttem 2.

Traileren az Amerikába jöttem második része

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!