Főoldal Játékok Új videó részlet bukkant elő a törölt Doom 4 kapcsán
Játékok

Új videó részlet bukkant elő a törölt Doom 4 kapcsán

Eddig nem látott képsorok bukkantak fel az elkaszált Doom 4 kapcsán.

502
doom3

Két napja új részlet került fel Colonel Melnyk Youtube csatornájára a törölt Doom 4 kapcsán. Sokak szerint ez inkább egy Call of Duty-ra emlékeztetett és nem úgy nézett ki, mint a sorozat többi része, ezért néhányan elkezdték úgy hívni, hogy “Call of Doom”.

A videóban képek, animációk, concept art-ok és sok más ínyencség található, amit egy nagyon a fejlesztés korai szakaszában tartó játéktól várhattok. Videó kezdetekor ismerős lehet a láncfűrész, ugyanis ez nagyon hasonlít a 2016-os Doom verziójára. Később láthatunk egy pár, a Doom Eternal-ra utaló részt is, mivel az is a poklot ábrázolja a Földön, így egy kis körképet ad, hogyan is tervezte az új Doom szériát az id Software.

A további részletekben található egy Nick Fury féle alak is, aki valószínűleg egy NPC lehetett és akár még a segítésünkre is siethetett volna a kampány folyamán. Az új démonok küllemük alapján inkább hasonlítanak egy mutánsra, mint a pokolban lakó szörnyetegekre. Valószínűleg nem vetik el teljesen ezeket az elemeket sem, hiszen később beépíthetik egy új Doom-ba vagy akár egy Rage-hez hasonló játékba is.

Jót tett az alkotásnak a reboot, hiszen mind a 2016-os változat, mind az Eternal fantasztikusan hozza azt a Doom élményt, amit az eredeti adott. Egyenlőre még be kell érnünk ezzel a két játékkal, de ki tudja mit hoz el még nekünk az id Software (főleg a Microsoftos felvásárlás után).

doom2
Szerző

Kisgyerek korom óta foglalkoztat a számítógép kívül-belül. Legjobb tudásom szerint szállítom nektek a híreket hétről-hétre a gamer rovatba.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...