ŰrDongó

Új posztert kapott az ŰrDongó mozifilm

A Transformers franchise első önálló filmje, az ŰrDongó egészen menő kis posztert kapott egy hónappal a bemutató előtt.

A Transformers franchise első önálló filmje, az ŰrDongó egészen menő kis posztert kapott egy hónappal a bemutató előtt.

Közeledünk az idei év egyetlen transzformerszes mozijához, ami merőben eltérő lesz attól, amit az évek alatt megszoktunk Michael Baytől, aki főként akciókra kihegyezett és történetmentes alkotásokat készített. Sokan nem értették a Paramount Pictures stúdiót, mikor bejelentették, hogy készül a franchise első szóló filmje, később persze minden világos lett: Michael Bay és az addigi kreatív csapat úgy ahogy volt, felállt, és új alkotóknak adták át a feladatot, így most a LAIKA stúdiótól Travis Knighton volt a sor, hogy jó, de ami még ennél fontosabb, értékelhető Transformers-filmet készítsen. Az előzetesek és a rendező múltját elnézve reménykedhetünk, ugyanis kapunk egy olyan ŰrDongó-filmet, aminek szíve van.

Kedvenc alakváltó robotunk, ŰrDongó új posztert kapott, amin a címszereplő mellett feltűnik még a mozi másik főhőse, Hailee Steinfeld a huszonéves Charlie szerepében, illetve az ellenlábasok földi szövetségese, John Cena színész, aki az Álcákkal szövetkezik az Autobotok ellen.

A stúdió a filmhez már kiadott egy hivatalos szinopszist, mely szerint…

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

A filmet a már említett a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight forgatta Christina Hodson forgatókönyve alapján, miután a stúdió úgy döntött, hogy leváltják Michael Bay rendezőt a Transformers: Az utolsó lovag után, azonban Bay nem került messze a projekttől, hiszen Lorenzo di Vonaventure-ral közösen produceri feladatokat látnak el. A film főszerepét Hailee Steinfeld kapta, mások mellett Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow és Grace Dzienny.

Az ŰrDongó országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Avatar

A főszereplők számára véget ért az Avatar-folytatás forgatása

Next Article
A galaxis őrzői

Kiszemelték A galaxis őrzői vol 3. rendezőjét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!