ŰrDongó

Befutott az ŰrDongó legújabb előzetese!

Ahogy tegnap arról már írtunk, ma új előzetest kapott az idei egyetlen Transformers-film, az ŰrDongó.

Ahogy tegnap arról már írtunk, ma új előzetest kapott az idei egyetlen Transformers-film, az ŰrDongó.

Az első percektől tudtuk, hogy a LAIKA stúdió elnökének Travis Knightnak első Transformers-filmje merőben más lesz, mint amit az elmúlt években megszoktunk Michael Bay iparostól. A franchise első spin-offja nem napjainkban, hanem a ’80-as években játszódik, ami nem az akciójelenetekre fókuszál majd, hanem az érzelemre és a történetre. Végre kapunk egy olyan adaptációt, aminek van szíve.

A film több részben is eltér az eddig bemutatott részektől, már a kor miatt sem lehet olyan modern, és a költségvetés is sokkal kisebb volt, mint amivel például a Transformers: Az utolsó lovag esetén dolgozott a stáb. De nincs ezzel semmi baj, nagyon jól áll a filmnek a retro, a robotoknak a G1-es külső, és hogy végre új arcokat látunk a vásznon! A filmben Bumblebee mellett visszatér Optimus Fővezér, róla kaptunk is rövid snittet a most bemutatott előzetesben is, de aki nem szúrta volna ki az Autobotok vezetőjét, a hangjára biztosan felkapta fejét. És ha már Autobotok, akkor az Álcák is visszatérnek. Fülelő és Üstökös mellett még gonosz robotok a kalandban, míg az emberek oldalán pedig John Cena lesz a rosszfiú.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis alapján:

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

A filmet a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight forgatta Christina Hodson forgatókönyve alapján, miután a stúdió úgy döntött, hogy leváltják Michael Bay rendezőt a Transformers: Az utolsó lovag után, azonban Bay nem került messze a projekttől, hiszen Lorenzo di Vonaventure-ral közösen produceri feladatokat látnak el. A film főszerepét Hailee Steinfeld kapta, mások mellett Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow és Grace Dzienny.

Az ŰrDongó országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

FRISSÍTÉS

Befutott egy nemzetközi előzetes is a tegnap bemutatott verzióból, ami egy bővített változat, és több olyan jelenetet is tartalmaz, amit az idei San Diego-i Comic-Conon vetítettek le a rajongóknak. De ami még ennél is fontosabb, hogy több Optimus Fővezért kaptunk az új előzetesben.

https://youtu.be/bVjRBaKd4JQ

Total
1
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Kiszivárgott a Fekete Özvegy-film szinopszisa?

Next Article

[Miniteszt] Kipróbáltuk az iPhone Xs és Xs Max az idei csúcsmobilokat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!