Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Befutott az ŰrDongó legújabb előzetese!

Ahogy tegnap arról már írtunk, ma új előzetest kapott az idei egyetlen Transformers-film, az ŰrDongó.

Az első percektől tudtuk, hogy a LAIKA stúdió elnökének Travis Knightnak első Transformers-filmje merőben más lesz, mint amit az elmúlt években megszoktunk Michael Bay iparostól. A franchise első spin-offja nem napjainkban, hanem a ’80-as években játszódik, ami nem az akciójelenetekre fókuszál majd, hanem az érzelemre és a történetre. Végre kapunk egy olyan adaptációt, aminek van szíve.

A film több részben is eltér az eddig bemutatott részektől, már a kor miatt sem lehet olyan modern, és a költségvetés is sokkal kisebb volt, mint amivel például a Transformers: Az utolsó lovag esetén dolgozott a stáb. De nincs ezzel semmi baj, nagyon jól áll a filmnek a retro, a robotoknak a G1-es külső, és hogy végre új arcokat látunk a vásznon! A filmben Bumblebee mellett visszatér Optimus Fővezér, róla kaptunk is rövid snittet a most bemutatott előzetesben is, de aki nem szúrta volna ki az Autobotok vezetőjét, a hangjára biztosan felkapta fejét. És ha már Autobotok, akkor az Álcák is visszatérnek. Fülelő és Üstökös mellett még gonosz robotok a kalandban, míg az emberek oldalán pedig John Cena lesz a rosszfiú.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis alapján:

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

A filmet a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight forgatta Christina Hodson forgatókönyve alapján, miután a stúdió úgy döntött, hogy leváltják Michael Bay rendezőt a Transformers: Az utolsó lovag után, azonban Bay nem került messze a projekttől, hiszen Lorenzo di Vonaventure-ral közösen produceri feladatokat látnak el. A film főszerepét Hailee Steinfeld kapta, mások mellett Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow és Grace Dzienny.

Az ŰrDongó országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

FRISSÍTÉS

Befutott egy nemzetközi előzetes is a tegnap bemutatott verzióból, ami egy bővített változat, és több olyan jelenetet is tartalmaz, amit az idei San Diego-i Comic-Conon vetítettek le a rajongóknak. De ami még ennél is fontosabb, hogy több Optimus Fővezért kaptunk az új előzetesben.

Még több a témában...

Megdöbbentően sok Transformers-film készülhet

Két új Álcát bemutattak a Bumblebee moziból

Kévés Bence Mihály

Optimus Fővezér is szerepelni fog az ŰrDongóban

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább