ŰrDongó

Holnap érkezik az új ŰrDongó előzetes, de már most kaptunk teasert hozzá

A stúdió egy teljesen új trailert ígért holnapra az ŰrDongó-filmből, amihez most kaptunk egy kis ízelítőt.

A stúdió egy teljesen új trailert ígért holnapra az ŰrDongó-filmből, amihez most kaptunk egy kis ízelítőt.

Atyaúristen! Na ez már nagyon szuper, mindig is egy ilyen Transformers-filmre vártunk, és most úgy tűnik Travis Knightnak és az új kreatív csapatnak sikerült elérniük azt, ami Michael Baynek öt részen keresztül nem ment, hiszen olyan formában és stílusban térnek vissza az alakváltó robotok, amire mindig is vártunk. Végre nem csak egy effektekkel elragadott akciófilmet látunk a nagyképernyőn, hanem lesz szíve és elmesélni valója is a transzformers filmnek.

A korábbi előzetesben már bemutatkozott a ŰrDongó és Charlie (Hailee Steinfeld) barátja, illetve láttunk pár képkockát az Álcákról is, de a mostani teaser videóban még jobb pillantást kapunk Fülelőről és az ő ebéről. Igaz, hogy Fülelővel több filmben is találkoztak a rajongók, de ennyire klasszikus kivitelben még soha sem láttuk a robotot vásznon, de igaz a címszereplőre is, aki Camaroval ellentétben ebben a részben egy VW bogár formáját veszi fel.

A teaser után ne feledjétek, holnap délután, kora este érkezik az új előzetes, amiben Űrdongó és Fülelő mellett Optimus Fővezér is szerepet kap. A film országos bemutatója december 20-án lesz.

Total
15
Shares
Previous Article
Joker

A képek után már videón is megnézhetjük Joaquin Phoenix Joker figuráját

Next Article

Ilyen lesz Tom Cruise vadászgépe a Top Gun: Maverick folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!