Főoldal Játékok Új PlayStation Experience érkezik a hónap végén?
Játékok

Új PlayStation Experience érkezik a hónap végén?

Egy új pletyka szerint nem is kell már olyan sokat várnunk a PlayStation következő nagy műsorára.

170

Mint mindenki tudja, hagyományosan a június lesz a játékbejelentések legnagyobb hónapja. Ekkor fog futni a teljesen digitális E3 és szintén ilyenkor lesz majd tetten érhető a Summer Game Fest 2021 fő programja is. Tényleg az iparból szinte mindenki megmutatja magát és azokat a projekteket, amelyeket a közeljövőben ki szeretne adni. A koronavírus által okozott nehézségek hatására valószínűleg most erős időszakoknak fogunk elé nézni.

A Microsoft és a Nintendo már szokásosan ott lesznek az E3-on, azonban szintén már a megszokott módon a Sony ismét kihagyja ezt. Valószínűleg ők is villantanak valamit a hónapban, ugyanis egész sok projekt maradhatott még ott is a tárban és a legutóbbi State of Play alkalmával ugyan láthattunk egy játékmenetet a Horizon Forbidden West kapcsán, azonban a megjelenési dátummal még adósok maradtak.

A legfrissebb pletykák szerint június 28-ra terveznek egy nagyobb eseményt, ahova már meghívtak pár jelentősebb előadót is. Többek között a Guerilla Games és a Sony Santa Monica is a listán van a szivárgás szerint, így bőven lesz mit nézni. A pletykált levél szerint november 30-án fog megjelenni a Horizon Forbidden West és a műsor nagy része körülötte fog forogni. Reméljük igazak a hírek, azonban abban szinte mindenki egyetért, hogy júniusban mindenképpen láthatunk a japánoktól is egy nagyobb showt.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

GTA VI
BREAKINGJátékok

Hivatalos: itt a Grand Theft Auto VI előzetese

A Rockstar nagy sikerű nyitott világú játékának folytatása 2025-ben érkezik.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.