x
Close


Közelgő események

Játékok

Új PlayStation Experience érkezik a hónap végén?

Egy új pletyka szerint nem is kell már olyan sokat várnunk a PlayStation következő nagy műsorára.

Új PlayStation Experience érkezik a hónap végén?
  • PublishedMay 31, 2021

Mint mindenki tudja, hagyományosan a június lesz a játékbejelentések legnagyobb hónapja. Ekkor fog futni a teljesen digitális E3 és szintén ilyenkor lesz majd tetten érhető a Summer Game Fest 2021 fő programja is. Tényleg az iparból szinte mindenki megmutatja magát és azokat a projekteket, amelyeket a közeljövőben ki szeretne adni. A koronavírus által okozott nehézségek hatására valószínűleg most erős időszakoknak fogunk elé nézni.

A Microsoft és a Nintendo már szokásosan ott lesznek az E3-on, azonban szintén már a megszokott módon a Sony ismét kihagyja ezt. Valószínűleg ők is villantanak valamit a hónapban, ugyanis egész sok projekt maradhatott még ott is a tárban és a legutóbbi State of Play alkalmával ugyan láthattunk egy játékmenetet a Horizon Forbidden West kapcsán, azonban a megjelenési dátummal még adósok maradtak.

A legfrissebb pletykák szerint június 28-ra terveznek egy nagyobb eseményt, ahova már meghívtak pár jelentősebb előadót is. Többek között a Guerilla Games és a Sony Santa Monica is a listán van a szivárgás szerint, így bőven lesz mit nézni. A pletykált levél szerint november 30-án fog megjelenni a Horizon Forbidden West és a műsor nagy része körülötte fog forogni. Reméljük igazak a hírek, azonban abban szinte mindenki egyetért, hogy júniusban mindenképpen láthatunk a japánoktól is egy nagyobb showt.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.