Főoldal Játékok Új harcos csatlakozik a Dragon Ball FighterZ karaktereihez
Játékok

Új harcos csatlakozik a Dragon Ball FighterZ karaktereihez

Ősszel új harcos csatlakozik a bunyóhoz.

663
Dragon Ball FighterZ Roshi

A Bandai Namco Entertainment Europe bejelentette, hogy a Dragon Ball egyik legkedveltebb, kissé pajzán karaktere, Master Roshi, vagy ahogy mi ismerjük Zseniális Teknős is csatlakozni fog a Dragon Ball FighterZ harcosainak sorához 2020 szeptemberében. Goku, Gohan, Krillin és Yamcha kiképzése után Master Roshi garantáltan lenyűgöző harcmodort és pusztító erőt hoz magával a ringbe.

Az esport hírekre váró rajongók számára továbbá új információk érkeztek arról, hogyan fog folytatódni a bajnokság szezonja. 2020 szeptemberében bejelentésre kerül azon versenyzők neve, akik meghívást nyernek a nemzetközi megmérettetés regionális bajnokságaira. 2020 októberétől novemberéig kerülnek megrendezésre a regionális bajnokságok Franciaországban, Spanyolországban, Japánban, valamint Amerika nyugati és keleti részén. Itt a versenyzők összecsapnak a bejutásért a Dragon Ball FighterZ National Championship Playoffs-ra. 2020 decemberében megmérkőznek a regionális bajnokságok nyertesei, hogy eldöntsék, ki lesz az esemény végső győztese. Minden bajnokság élőben követhető lesz a játék Twitch csatornáján, és a Bandai Namco esport csatornáján.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.