Új harcos csatlakozik a Dragon Ball FighterZ karaktereihez

Ősszel új harcos csatlakozik a bunyóhoz.

A Bandai Namco Entertainment Europe bejelentette, hogy a Dragon Ball egyik legkedveltebb, kissé pajzán karaktere, Master Roshi, vagy ahogy mi ismerjük Zseniális Teknős is csatlakozni fog a Dragon Ball FighterZ harcosainak sorához 2020 szeptemberében. Goku, Gohan, Krillin és Yamcha kiképzése után Master Roshi garantáltan lenyűgöző harcmodort és pusztító erőt hoz magával a ringbe.

Az esport hírekre váró rajongók számára továbbá új információk érkeztek arról, hogyan fog folytatódni a bajnokság szezonja. 2020 szeptemberében bejelentésre kerül azon versenyzők neve, akik meghívást nyernek a nemzetközi megmérettetés regionális bajnokságaira. 2020 októberétől novemberéig kerülnek megrendezésre a regionális bajnokságok Franciaországban, Spanyolországban, Japánban, valamint Amerika nyugati és keleti részén. Itt a versenyzők összecsapnak a bejutásért a Dragon Ball FighterZ National Championship Playoffs-ra. 2020 decemberében megmérkőznek a regionális bajnokságok nyertesei, hogy eldöntsék, ki lesz az esemény végső győztese. Minden bajnokság élőben követhető lesz a játék Twitch csatornáján, és a Bandai Namco esport csatornáján.

Total
0
Shares
Previous Article

Érkezik a Sid Meier's Civilization VI augusztusi frissítése

Next Article
Tenet

A PG-13-as karika miatt kénytelenek voltak kivágni a Tenet néhány jelenetét, ahol a férfiak erőszakot tanúsítottak a nők ellen

Related Posts