x
Close


Közelgő események

Játékok

Új előzetesen a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Döntéseink súlya a középpontban.

Új előzetesen a The Dark Pictures Anthology: Little Hope
  • Publishedaugusztus 27, 2020

A Supermassive Games tavalyi horror dobása, melyet az Until Dawn szellemi örököseként tarthatunk számon, elég jól sikerült. A már-már interaktív mozi kategóriájába eső The Dark Pictures Anthology: Man of Medan történetének végén azonnal felsejlett a várható folytatás rövidke ízelítője. Mely bemutatta nekünk a Little Hope városában zajló események körvonalait. A legutolsó fejlesztői napló óta nem igazán hallottunk a cuccról, most azonban befutott egy rövidke trailer a The Dark Pictures Anthology: Little Hope-ról, melyet alább tudtok megtekinteni.

Az új előzetes egy kis betekintést ad abba, hogy milyen kritikus dilemmákkal kell majd szembenézniük a játékosoknak a horrorantológia második játékában. Nem nagyon lesz idő gondolkodni azonnal kell cselekednünk és a döntéseink ahogy a korábbi részben is, húsba vágóak lesznek. A The Dark Pictures Anthology Man Of Medan epizódja tavaly ősz óta kapható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Little Hope pedig 2020. október 30-án jelenik meg ugyanezen platformokra.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.