Főoldal Előzetesek Új előzetes kötött ki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújához
ElőzetesekBREAKING

Új előzetes kötött ki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújához

Rögtön a tegnap kiadott új poszterhez mellékelt egy új előzetest is a Disney. Nem vesztegettek el sok időt.

590

Rögtön a tegnap kiadott új poszterhez mellékelt egy új előzetest is a Disney. Nem vesztegettek el sok időt.

A stúdió nem cicózott sokat, pár órára rá új előzetest mutatott be A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című ötödik Jack Sparrow-os filmhez, ami minden eddiginél velősebb és ütősebbre sikerült. Szó szerint amit csak lehetett, belesuvasztottak ebbe a videóba, így ha eddig nem gondoltad, nem bíztál a film sikerében, majd most fogsz alapon – gondolhatták az okosok. Szó se róla, tényleg nagyon jó lett, s melyből végre azt is megtudjuk, hogy Salazar (Javier Bardem) miért akarja minden áron Jack Sparrow-t (Johnny Depp) megáénak.

A hírhedt spanyol kapitány régen eldöntötte, hogy magáévá teszi a tengert, és leszámol minden kalózzal, de Jack Sparrow fiatalkorában kifogott rajta, és ezért Salazar matrózaival az Ördög Háromszögében rekedtek. Most valami folytán Salazar kiszabadult szellem legénységével, és bosszúra éhesek, Jack Sparrow-t kutatják. Sparrow-nak egyetlen reménye a túlélésre, ha előbb találja meg a Poszeidon szigonyát, mellyel átveheti a tengerek felett az uralmat. A trailerből már most kiderült, hogy humorból ezúttal sem szenved hiányt a film, lesz benne gazdagon.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én éri el a magyar mozik partjait, hogy kikössön, s mindenki Sparrow csodájára járjon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események