Főoldal Filmek A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja film kalózai új posztert kaptak
Filmek

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja film kalózai új posztert kaptak

Idén májusban kedvenc kalózaink újra vitorlát bontanak, hogy kihajózzanak a nyílt tengerre.

640

Idén májusban kedvenc kalózaink újra vitorlát bontanak, hogy kihajózzanak a nyílt tengerre.

A Disney korábban is mellékelt már plakátot az ötödik Jack Sparrow filmhez, de ezen most a főgonoszon van a hangsúly. A képen magát a Kapitányt, Sparrow-t láthatjuk, akit idén ötödször fog eljátszani Johnny Depp, de szekond plánban láthatjuk hírhedt szellemkapitányt, Salazart, akit Javier Bardem fog alakítani.

Íme a hivatalos A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja történet:

Johnny Depp-et idén ismét az ikonikus és nagyszájú Jack Sparrow kapitány szerepében láthatjuk A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában. Egy elsöprő kalanddal, de kissé megviselt Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, amikor a félelmetes Salazar kapitány által vezetett gyilkos szellemmatrózok megszöknek az Ördög Háromszögből azzal a céllal, hogy megöljenek minden kalózt a tengeren, még Jack sem menekülhet előlük. Jack-nek egyetlen reménye a túlélésre, ha megszerzi Poszeidon legendás szigonyát, de ahhoz, hogy megtalálja a szigonyt, szövetséget kell kötnie a kellemetlen Carina Smyth-szel (Kaya Scodelario), a briliáns és ragyogó csillagásszal, és a fiatal Henry-vel (Benton Thwaites) a Királyi Flotta forrófejű tengerészével. A szánalmasan kicsi és kopott hajó, a Haldokló Sirály kapitányaként Jack Sparrow kapitány nem csak balszerencséjén szeretne fordítani, hanem életét is menteni próbálja az eddigi legfélelmetesebb, s legveszélyesebb ellenfelétől, akivel valaha találkozott.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én éri el a magyar mozik partjait, hogy kikössön, s mindenki Sparrow csodájára járjon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események