Wide Screen
Image default
Filmek

Új Bosszúállók: Végjáték koncepciós rajzot kaptunk Ronin jelmezéről

Clint Barton, Sólyomszem vagy Ronin, bárhogy is nevezzük Jeremy Renner karakterét a Bosszúállók: Végjátékban, lenyűgöző jelmezt kap a folytatásra.

Clint Barton, Sólyomszem vagy Ronin, bárhogy is nevezzük Jeremy Renner karakterét a Bosszúállók: Végjátékban, lenyűgöző jelmezt kap a folytatásra.

Miután az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei miatt Jeremy Renner karaktere kénytelen volt kihagyni a Bosszúállók: Végtelen háborút házi őrizet miatt, érthető módon a stúdió mielőbb szerette volna visszahozni a karaktert, így már az első Bosszúállók: Végjáték előzetesben feltűnt Sólyomszem, aki másik alteregóját kölcsönzi a képregényekből, s Roninként tér vissza a 2016-os filmje után, ahol a Kapitány oldalán harcolt.

Korábban már kaptunk koncepciós rajzokat Ronin jelmezéről, most azonban a Reddit-fórumon újabb képet kaptunk Ronin teljes jelmezéről és új fegyveréről – a folytatásban szögre akasztja íját és kardot ránt. Egy elmélet szerint Clint Barton azért vette fel Ronin alteregóját, mert Thanos (Josh Brolin) a csettintéssel megölte a családját. Legalábbis a rajongók úgy gondolják, bár van egy másik elmélet is, miszerint Ronin azért öl yakuzákat, mert azok valójában alakváltó Skrullok lesznek, akik a Marvel Kapitány után talán a Bosszúállók negyedik részében is feltűnnek ismeretlen szerepekben.

Ronin concept by v2vdesigns from r/marvelstudios

A képregényekben Barton a második személy volt, aki Ronin alteregóját magára öltötte a Polgárháború eseményei után. Később Barton visszavette Sólyomszem alteregóját, így több ember is Roninná válhatott. Akárcsak a képregényekben, úgy a filmben is, Barton Roninná válása szomorú sztorit sejtet, alighanem a Végjátékban családja elvesztése játszik szerepet benne, ám ezek csak találgatások, hivatalosan nem tudjuk, hogy mi áll a karakter döntése mögött. Jó eséllyel csak az áprilisi bemutató után leszünk okosabbak, hogy Clint Barton hogyan és milyen formában tér vissza a mozivászonra a megmaradt és új (Marvel Kapitány) hősök oldalán.

Bosszúállók: Végjáték bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat