Ronin kosztümét is megmutatták nekünk a Bosszúállók: Végjátékból

Clint Barton a Bosszúállók: Végjátékban már nem Sólyomszemet alakítja, hanem új alteregóját, Ronint, a yakuza gyilkost.

Clint Barton a Bosszúállók: Végjátékban már nem Sólyomszemet alakítja, hanem új alteregóját, Ronint, a yakuza gyilkost.

A Bosszúállók: Végjáték forgatása óta pletykálták, hogy talán Clint Barton új személyazonossággal tér vissza a folytatásban, miután kihagyták őt a Végtelen háborúból. Természetesen a Bosszúállók harmadik része megválaszolta nekünk a kérdést, hogy miért nem láttuk Jeremy Renner színész karakterét a filmben, hiszen az Amerika kapitány: Polgárháború miatt Barton házi őrizetben tartózkodott.

A Bosszúállók: Végjáték első trailerében – amit képkockáról képkockára elemeztünk – aztán visszatért a karakter, de már mint Ronin, s nem pedig Sólyomszem. A Marvel hivatalosan nem erősítette meg, hogy valóban Ronin alteregóját látjuk a folytatásban, de ahogy az új jelmezben ábrázolják a karaktert, nagyon hasonlít a képregényvilág Roninjára. Megint csak feltételezés, de az elmélet szerint Clint azért vette fel Ronin személyazonosságát, mert Thanos végzett feleségével és két gyerekével, és bosszúra szomjazott. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Twitteren most megjelent egy teljes rajz arról, hogy Ronint hogyan is kell elképzelnünk a Végtelen háború folytatásában, akivel Fekete Özvegy már találkozott a Végjáték egyik snittjében.

A képregényekben Barton a második személy volt, aki Ronin alteregóját magára öltötte a Polgárháború eseményei után. Később Barton visszavette Sólyomszem alteregóját, így több ember is Roninná válhatott. Akárcsak a képregényekben, úgy a filmben is, Barton Roninná válása szomorú sztorit sejtet, alighanem a Végjátékban családja elvesztése játszik szerepet benne, ám ezek csak találgatások, hivatalosan nem tudjuk, hogy mi áll a karakter döntése mögött. Jó eséllyel csak az áprilisi bemutató után leszünk okosabbak, hogy Clint Barton hogyan és milyen formában tér vissza a mozivászonra a megmaradt és új (Marvel Kapitány) hősök oldalán.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
5
Shares
Previous Article

Mutatjuk Jake Gyllenhaal Mysterio jelmezét a Pókember: Idegenben

Next Article
The Mandalorian

Jon Favreau megerősített egy fejvadász-droidot a The Mandalorian sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!