Wide Screen
Image default
Filmek

Ronin kosztümét is megmutatták nekünk a Bosszúállók: Végjátékból

Clint Barton a Bosszúállók: Végjátékban már nem Sólyomszemet alakítja, hanem új alteregóját, Ronint, a yakuza gyilkost.

A Bosszúállók: Végjáték forgatása óta pletykálták, hogy talán Clint Barton új személyazonossággal tér vissza a folytatásban, miután kihagyták őt a Végtelen háborúból. Természetesen a Bosszúállók harmadik része megválaszolta nekünk a kérdést, hogy miért nem láttuk Jeremy Renner színész karakterét a filmben, hiszen az Amerika kapitány: Polgárháború miatt Barton házi őrizetben tartózkodott.

A Bosszúállók: Végjáték első trailerében – amit képkockáról képkockára elemeztünk – aztán visszatért a karakter, de már mint Ronin, s nem pedig Sólyomszem. A Marvel hivatalosan nem erősítette meg, hogy valóban Ronin alteregóját látjuk a folytatásban, de ahogy az új jelmezben ábrázolják a karaktert, nagyon hasonlít a képregényvilág Roninjára. Megint csak feltételezés, de az elmélet szerint Clint azért vette fel Ronin személyazonosságát, mert Thanos végzett feleségével és két gyerekével, és bosszúra szomjazott.

Twitteren most megjelent egy teljes rajz arról, hogy Ronint hogyan is kell elképzelnünk a Végtelen háború folytatásában, akivel Fekete Özvegy már találkozott a Végjáték egyik snittjében.

A képregényekben Barton a második személy volt, aki Ronin alteregóját magára öltötte a Polgárháború eseményei után. Később Barton visszavette Sólyomszem alteregóját, így több ember is Roninná válhatott. Akárcsak a képregényekben, úgy a filmben is, Barton Roninná válása szomorú sztorit sejtet, alighanem a Végjátékban családja elvesztése játszik szerepet benne, ám ezek csak találgatások, hivatalosan nem tudjuk, hogy mi áll a karakter döntése mögött. Jó eséllyel csak az áprilisi bemutató után leszünk okosabbak, hogy Clint Barton hogyan és milyen formában tér vissza a mozivászonra a megmaradt és új (Marvel Kapitány) hősök oldalán.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Még több a témában...

A Végtelen háború előzetese nem tartalmazott spoilert a Thor: Ragnarökre nézve

Kévés Bence Mihály

Több titkos szereplője is lesz A galaxis őrzői 2-nek

Kévés Bence Mihály

Időutazás, flashback vagy egy alternatív valóság?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább