Főoldal Filmek Úgy tűnik, hogy A gyűjtő is visszatér a Bosszúállók: Végtelen háborúban
Filmek

Úgy tűnik, hogy A gyűjtő is visszatér a Bosszúállók: Végtelen háborúban

A hírek szerint Benicio Del Toro is felbukkan a Marvel gigászi filmjében, a Végtelen háborúban.

957

A hírek szerint Benicio Del Toro is felbukkan a Marvel gigászi filmjében, a Végtelen háborúban.

Ahogy egy régi mondás is tartja, minél több, annál jobb. Nagyon úgy fest, hogy a Thanos-t játszó színész Josh Brolin elszólta magát, hogy a “A gyűjtő” is csatlakozott a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz.

A harmadik Bosszúállók részt már hetek óta forgatják, habár a Marvel Studios hivatalos közleményt még nem adott ki a filmhez. De ez nem jelent semmit, több biztos pletykát is hallani lehetett már arra nézve, hogy kikkel találkozhatunk majd a nagy filmben. A legutóbbi casting hírt pedig éppen a film fő karaktere sütötte el.

Az Oscar-díjra jeölt színész hivatalos Instagram-fiókján tartott egy kis Live-ot a rajongóknak, amikor is véletlen elszólta magát, hogy hamarosan három Őrzők karakterrel is forgatni fognak: Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Nebula) és Benicio Del Toro (A gyűjtő). Az első két névben nincs is semmi meglepő, már régóta megerősítették a két színész szerepét a filmben, de ez volt az első eset, hogy Del Toro szerepéről beszéltek a Végtelen háborúban.

Az Instagramos malőr után nem sokkal egy kép tűnt fel az interneten, melyen Del Toro látható, amint épp Atlantában fotózkodik. Azért is árulkodó a kép, hiszen itt forgatják a Bosszúállók 3. és a Fekete Párduc filmet is. Benne van az is, hogy csak ezért járt a városban, hogy találkozzon Josh Brolin-nal mielőtt forgatni kezdenék a Sicario folytatását, a Soldado-t. De Pratt és Saldana nagyon árulkodó volt Brolin bejegyzésében, éppen ezért mégis azt gondoljuk, hogy nem másért utazott ő Atlantába, minthogy Bosszúállókban szerepeljen.

Az esetről készült kép:

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója 2018. május 4-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...