További részletek derültek ki az új PlayStation konzolról

Újabb hivatalos információkat kaptunk a következő PlayStation-ről.

Újabb hivatalos információkat kaptunk a következő PlayStation-ről.

Nemsokára itt az E3, szóval a gyártók egyre nagyobb készültségben adják ki az érdekesebbnél-érdekesebb dolgokat az egyes új játékok és az esetleges hardverek irányából is. Most egy utóbbiról tudhatunk meg többet. Újabb hivatalos információkkal szolgálhatunk Számotokra a következő PlayStation háza tájáról. Jim Ryan a Sony Interactive Entertainment frissen kinevezett elnöke árult el pár igazán érdekes dolgot a következő konzollal kapcsolatban.

Mark Cerny nem is olyan régen leleplezett egy pár dolgot a “PS5”-ről. Ezek egyike a visszafele kompatibilitás volt, amely mint később pontosítottak olyan kiterjedt, hogy a két konzol közössége egymással is játszhat majd. Az új gép tulajdonosai gond nélkül elindíthatják a PS4-re szánt játékokat, sőt még az ott elmentett barátlistájuk is megmarad. Ez jelentősen könnyíti majd a következő generációra való átállást. Azonban ez még nem minden!

Jim Ryan arról is beszélt még, hogy az új PS egy kifejezetten annak fejlesztett SSD háttértárat fog tartalmazni, ez azonban nem egy speciális verzió, hanem az alap változatban is elérhető. Teljesítmény szempontból elárulta, hogy támogatva lesz a 4K 120Hz. Tehát az arra alkalmas televíziókat birtokolva 120 FPS-t is elérhetnek egyes játékok. A leleplezések okáról is szót ejtett, szerinte már sok külsős fejlesztőhöz is kikerültek a dev kitek, így óhatatlan lett volna a részletek kiszivárgása. Ezért elébe mentek a dolognak és pontos információkat árultak el saját maguk. Valamikor 2020 márciusa után számíthatunk a gép érkeztére.

Total
0
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

A Pókember: Idegenben valószínűleg felvezeti a következő fázis gonoszát

Next Article
The Batman

Matt Reeves tervei között mindvégig egy új Batman szerepelt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!