Wide Screen
Image default
Filmek

Tovább csúsznak a The Batman projekt munkái

Nagyon messze van még a The Batman bemutatója, mindez annak ellenére, hogy Matt Reeves rendező és író elkészült a film forgatókönyvével.

Nyáron Matt Reeves rendező megerősítette, hogy elkészült a The Batman-film forgatókönyvével, amit átnyújtott a Warner Bros. stúdiónak is, akik rendkívül elégedettek a rendező szkriptjével. Sokan ettől a bejelentéstől azt várták, hogy 2019 tavaszán, vagy legkésőbb nyáron elkezdődik a forgatás is, azonban egy forrás most arról számolt be, hogy később kezdődik a munka, így csúszik a 2020-ra időzített bemutató is.

A forrás most azt állítja, hogy a munkát legjobb esetben is csak 2019 végén, de ami még ennél is rosszabb hír, miszerint csak 2020 elején kezdik meg, ami egy 2021-es premiert vetít előre. Már mi magunk sem értjük, hogy a Warner mire készül a Sötét lovag új részével, amit évekkel ezelőtt bejelentettek, de hosszú éveken át váratják a rajongókat. Tovább ront a film helyzetén, hogy még mindig akadnak kérdések arról, ki játssza a főszerepet miután Ben Affleck távozását több forrás is biztosra véli. Reeves korábban elmondta, hogy egy fiatalabb színésszel szeretné elkészíteni az önálló filmet, de később cáfolták, hogy ez egyet jelentene Affleck távozásával.

A majmok bolygója franchise rendezője, Matt Reeves érkezése után kukába dobta Affleck és Geoff Johns forgatókönyvét, és nulláról írta újjá a szkriptet, ami talán Deathstroke halálát is jelenti, holott Joe Manganiello színész és a rajongók is beleélték magukat, hogy Slade Wilson / Deathstroke lesz a Denevérember főellensége. Pletykák szerint Reeves az új történetet főellenség szerepét inkább a The Court of Owls gonosznak adta, de ezt még nem erősítették meg, mint ahogy azt sem, mikor mutatják be a filmet. Reméljük, hogy a Warner és DC hamarosan tiszta vizet önt a pohárba, és tisztázzák a The Batman-fim körül kialakult pletykákat, és sínre teszik végre a projektet.

Még több a témában...

Új fényképet kaptunk Gal Gadot Wonder Woman karakteréről

Czanik Gergely

WS Magazin 04 – Benne Végtelen háború képek és Deadpool 2. teaser

Kévés Bence Mihály

Black Adam is szerepelni fog a Suicide Squad 2.-ben?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább