Főoldal Játékok Top 5 legjobban várt Xbox játék idén
Játékok

Top 5 legjobban várt Xbox játék idén

Összeszedtük a PlayStation után Xbox-ra is az általunk legjobban várt 5 címet 2021-re.

452

Nem is olyan régen már összegyűjtöttük az általunk 2021-es évre legjobban várt PlayStation játékokat. Szintén még egy picit a sötétben tapogatózva most, szeretnénk öt játékot a másik oldalról is elhozni nektek. Fontos itt megjegyezni, hogy természetesen soknak nem tudjuk a pontos megjelenési dátumát, sőt van olyan is, ami meg sem lett még hivatalosan erősítve. Illetve ezek közül sem lehet tudni pontosan a Bethesda biznisz mikéntjét, így azt sem, érkeznek-e ezek majd PS-re. Lássuk hát az öt legjobban várt alkotást!

Halo Infinite

Mivel is lehetne ezt a listát kezdeni, mint pletykák szerint a valaha volt legnagyobb játékkal. A szivárogtatók elmesélése alapján a történelem eddigi legnagyobb költségvetéséből dolgozhat a 343 Industries és rengeteg fejlesztő munkálkodik Master Chief legújabb kalandján. A redmondiak egy hosszabb életutat szeretnének az Infinite-nek és a hírek szerint már a tartalom szinte teljesen készen van. Idei őszi megjelenést emlegetnek neki, szinte egészen biztos hogy érkezik is ekkor a halasztások után.

Starfield

Hatalmas projekteket is sikerült szereznie a Microsoftnak a Bethesda bizniszből. Ilyennek tekinthető a régen istápolt Starfield is, amelyről nem is olyan régen egy hosszabb információposztot sikerült összeállítanunk. Nagyon bátor és nagy vállalkozás ez a Bethesda részéről és a hírek szerint a redmondiak miatt elvettették a PS5 változat lehetőségét is. Belsős információk alapján ez is érkezik még az idén.

Wolfenstein 3

Szintén a ZeniMax üzletből „maradt” a Microsoftra Blazkowicz legújabb kalandja. Nagyon fontos megemlíteni, hogy hivatalos bemutató még nem történt, de a fejlesztőkhöz közeli források biztosra állítják létezését. Ahogy azt is, hogy már szinte csak csiszolgatni kell rajta és ki is lehet adni. Az előző teljes értékű alkotás 2017-ben érkezett, szóval egészen sok valóságalapja lehet ennek a híresztelésnek is. Korábbi hírek szerint a Wolfenstein 3-nak is tavaly ősszel lett volna eredetileg a premierje.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Valami elképesztően nagy hype járja körül a GSC Game World készülő alkotását, ami nem is csoda, hiszen az eredeti játékkal gyakorlatilag egy legendát teremtettek. Szintén Microsoft közeli a stúdió és a bejelentés alapján ez is csak Series X/S-re és PC-re érkezik, a hírek szerint valamikor az idei év folyamán. Azt nem pontosan tudjuk még, hogy ez csak időleges exkluzivitás-e vagy a közeljövőben nem is lesz elérhető PS5-re.

Valamelyik Forza

Ellentétes hírek szólnak arról, hogy 2021-ben a Forza Horizon vagy a Forza Motorsport következő része fogja tiszteletét tenni az új generációs Xbox-okon. Mindenesetre nem maradhat ki a szokásos autós játék sem, hiszen a másik oldalon is készülnek az idén egy új felvonással a Gran Turismo sorozathoz. Valószínűleg a fent felsoroltak közül ezt fogjuk leghamarabb látni, a pletykák szerint még a tavasz folyamán megjelenik. Ti melyik alkotást várjátok a legjobban? Szerintetek melyik lista az erősebb erre az évre, az Xbox vagy a PlayStation fogja elrabolni a szíveteket?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.