Venom 2. - Vérontó

Tömör négy perc vérontás a Venom 2. – Vérontó klipjében, ami Vérontó születését mutatja be

Az eddigi legnagyobb klipet mutatták be a Venom folytatásából.

Az elmúlt két napban több tv spotot és klipet is bemutattak a Venom várva várt folytatásából. Tegnap Sikoly került rivaldafénybe Vérontó oldalán, ma pedig a Sony Pictures minden korábbinál masszívabb jelenetet mutatott a filmből. Vérontó születésének lehetünk a szemtanúi a legújabb videóban. Szó szerint brutális vérontást látunk a jelenetben, miközben egymást érik az áldozatok. Elnézve a jelentet, tényleg nagy kár érte, hogy a film nem kapott R-besorolást.

Azt már tudjuk, hogy Cletus Kasady hogyan tesz szert a szimbiótára (mikor megharapja Eddie Brockot a börtönben, gyakorlatilag „kiharap” egy darabot Venomból), most pedig azt mutatták meg teljes egészében, hogyan változik át Kasady Vérontóvá. A négyperces jelenetben Cletus Kasady éppen a kivégzését várja, azonban a szimbióta megakadályozza azt, és megmenti a gazdatestét. A sorozatgyilkos minden eddiginél nagyobb hatalommal a kezében a börtönőrökön tölti ki frusztrációját, amiért bebörtönözték. Elszabadulnak az indulatok, és ez még csak a kezdet.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, de mindeddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom 2. – Vérontó című filmet nem fogják eltolni többet, október 14-én bemutatják azt a mozikban.

Total
7
Shares
Previous Article
Boba Fett

Egy posztert és premierdátumot kapott a The Book of Boba Fett a Disney+-on

Next Article
Marvel Studios

A producer elmondása szerint a Marvel Studios jelenleg 31 projekten dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!