Főoldal Előzetesek Tömör négy perc vérontás a Venom 2. – Vérontó klipjében, ami Vérontó születését mutatja be
Előzetesek

Tömör négy perc vérontás a Venom 2. – Vérontó klipjében, ami Vérontó születését mutatja be

Az eddigi legnagyobb klipet mutatták be a Venom folytatásából.

639

Az elmúlt két napban több tv spotot és klipet is bemutattak a Venom várva várt folytatásából. Tegnap Sikoly került rivaldafénybe Vérontó oldalán, ma pedig a Sony Pictures minden korábbinál masszívabb jelenetet mutatott a filmből. Vérontó születésének lehetünk a szemtanúi a legújabb videóban. Szó szerint brutális vérontást látunk a jelenetben, miközben egymást érik az áldozatok. Elnézve a jelentet, tényleg nagy kár érte, hogy a film nem kapott R-besorolást.

Azt már tudjuk, hogy Cletus Kasady hogyan tesz szert a szimbiótára (mikor megharapja Eddie Brockot a börtönben, gyakorlatilag „kiharap” egy darabot Venomból), most pedig azt mutatták meg teljes egészében, hogyan változik át Kasady Vérontóvá. A négyperces jelenetben Cletus Kasady éppen a kivégzését várja, azonban a szimbióta megakadályozza azt, és megmenti a gazdatestét. A sorozatgyilkos minden eddiginél nagyobb hatalommal a kezében a börtönőrökön tölti ki frusztrációját, amiért bebörtönözték. Elszabadulnak az indulatok, és ez még csak a kezdet.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, de mindeddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom 2. – Vérontó című filmet nem fogják eltolni többet, október 14-én bemutatják azt a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.