Venom 2. - Vérontó

A Venom 2. – Vérontó legújabb tv spotjában Vérontó szerelme, Sikoly kerül rivaldafénybe

Vérontó nagy szerelme, Sikoly kap szerepet a legújabb videóban.

Néhány országban már csak napok választják el a rajongókat, hogy jegyet váltsanak a Venom 2. – Vérontó című folytatásra, miközben Magyarországon október közepéig kell várnunk a premierre – a döntésben szerepet játszhat a 007 Nincs idő meghalni hazai bemutatója, amit szeptember végén mutatnak be. Hétfőn tartották a Venom Napot (bizony, már ilyen nap is van!), aminek köszönhetően kaptunk több rövid kis spotot is a folytatáshoz.

Gyakorlatilag a bejelentéstől tudjuk, hogy Vérontó (Woody Harrelson) mellett egy másik ismert gonosztevő is felbukkan majd a folytatásban, történetesen a főgonosz szerelméről van szó. Vérontó mellett Sikoly is szerepet kap, akit az Oscar-díjra is jelölt Naomie Harris kelt majd életre. Néhány másodpercre már láttuk a karaktert az előzetesekben, most azonban a Sony Pictures egy teljes reklámot szentelt Cletus Kasady bűntársára.

Azonfelül, hogy Kasady szerelméről én bűntársáról van szó, továbbra is rejtélyt okoz Sikoly szerepe a történetben. Figyelembe véve, hogy huszonöt éve raboskodott a Ravencroft fegyházban, biztosra vehetjük, hogy legalább annyira vérszomjas lesz, mint Kasady. A videóban Harris arról beszél, hogy karaktere képes elszívni a hangokat, majd fegyverként felhasználni.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom 2. – Vérontó című filmet nem fogják eltolni többet, október 14-én bemutatják azt a mozikban.

Total
8
Shares
Previous Article
Ravencroft

Andy Serkis még a Pókember előtt szeretné a Ravencroft többi gonosztevőjét is bemutatni

Next Article
Cassian Andor

Leforgatták az Andor mind a 12 epizódját, és Diego Luna ígérete szerint: „Biztosan látni fogtok ismerős arcokat”

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!