Tom Holland

Tom Hollandet meghallgatták egy Star Wars szerepre, ami hatással lett volna Az ébredő Erőre is

Nem is akármelyik szerepre hallgatták meg.

Akár máshogy is alakulhatott volna Tom Holland karrierje. A Pókember franchise sztárja egy másik nagy univerzum részese is lehetett volna, ahogy arról mesélt egy nemrég készített interjúban a Marvel ifjú titánja. Holland elárulta, hogy őt is meghallgatták a Star Wars-folytatástrilógia egyik szerepére, ami alapjaiban írta volna át a Star Wars: Az ébredő Erő történetét.

A színésszel az új filmje, a Russo testvérek által forgatott Cherry című film okán készítettek interjút, amikor egy váratlan dologra is fény derült a beszélgetés során. Megtudtuk ugyanis, hogy több ízben is meghallgatták Finn szerepére, amit a trilógiában John Boyega töltött be. A dolgok azonban nem úgy alakultak, ahogy szerette volna, s végül lecsúszott a szerepről.

Túl voltam már jó néhány meghallgatáson. Emlékszem a Star Wars meghallgatásomra, 4-5 meghallgatáson voltam, és azt hiszem, hogy John Boyega szerepére jelentkeztem. Emlékszem, hogy ezt a jelenetet ezzel a hölggyel csináltam, áldja meg őt, ő csak egy drón volt. Szóval mindent úgy csináltam, hogy „Vissza kell mennünk a hajóra!” mire ő csak annyit tudott mondani, hogy „bíp-bíp-bíp”. Egyszerűen nem tudtam leállni a nevetéssel, mert annyira viccesnek találtam ezt. És nagyon rosszul éreztem magam, mert nagyon keményen próbált egy meggyőző android vagy drón lenni vagy bárminek hívják őket. És igen, érthető módon nem kaptam meg a szerepet. Nem ez volt a legjobb pillanatom.Tom Holland

A szerepet végül John Boyega kapta meg, ő játszotta FN-2187-es rohamosztagost, akivel Az ébredő Erő elején találkoztunk. A rohamosztagos úgy döntött, hogy dezertál az Első Rendtől, s csatlakozik az Ellenálláshoz. Majd kulcsfontosságú szerepet kapott Daisy Ridley karaktere, Rey oldalán a folytatásban, egészen a trilógia végéig. A Star Wars: Skywalker korában még az is kiderült, hogy ő is Erő-érzékeny.

De nemcsak, hogy a történet változott volna sokat a moziban bemutatott változathoz képest, de valószínűleg most valaki mást látnánk Pókember szerepében, tekintettel arra, hogy valószínűleg nem tudta volna hozni egyszerre a két szerepet. További érdekesség, hogy a Marvel Moziverzum egy másik nagy sztárját, Brie Larsont is meghallgatták, de neki sem jött össze, így utólag pedig talán egyikük sem bánja, hogy végül a Marvelnél kaptak munkát. Bár a VII. részben nem, egy másikban összejött a Ridley és Holland páros. Jövő hónapban fogják bemutatni a Chaos Walking című sci-fiben.

Tom Holland
Total
4
Shares
Previous Article

Nyári megjelenést tartogathat a Gotham Knights?

Next Article
Lois Lane

Zack Snyder románcot szőtt volna Bruce Wayne és Lois Lane köré, ám a Warner nemet mondott az ötletre

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!