Főoldal Filmek Tom Holland támogatja, ha Andrew Garfield főszereplésével elkészülne A csodálatos Pókember 3.
Filmek

Tom Holland támogatja, ha Andrew Garfield főszereplésével elkészülne A csodálatos Pókember 3.

Hiú ábránd, vagy tényleg elkészülhet a harmadik rész?

630
A csodálatos Pókember

A Pókember: Nincs hazaút című filmben Tom Holland oldalán Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatért Peter Parker korábbi változataival egy másik idősíkról. Garfield visszatérése megváltást hozott, miután elvették tőle a címszereplőt a csalódást keltő A csodálatos Pókember 2. rész után. A Sony Pictures úgy döntött, hogy inkább rebootolják a filmszériát, így kapta meg a szerepet Tom Holland.

Bár 2014 óta sem volt nagy igény A csodálatos Pókember 3. részre (főleg azért, mert borzalmas filmnek tűnt akkoriban), de ez most megváltozott a Nincs hazaút bemutatásával. A rajongók most azt szeretnék, ha Garfield még egy esélyt kapna. Még egy kampányt is indítottak a témával kapcsolatban, s úgy tűnik, hogy nemcsak ők, de még a színészek is benne lennének egy folytatásban. Garfield már igent mondana egy tervre, és most az Uncharted sztárja, Tom Holland is támogatja a #MakeTASM3 kampányt.

Nagyon szeretném látni A csodálatos Pókember 3-at. Szerintem az csodálatos volt, ahogy Andrew képes volt valamilyen módon kiengesztelni a karaktert és a stúdiót, hogy visszahódítsa a rajongókat. Az a jelenet, amikor megmentette Zendayát, a rajongók reakciói a moziban annyira látványosak voltak. Szóval, ha a Sony úgy döntene, hogy elkészíti a filmet, teljes mértékben támogatom őket, és nyilvánvalóan Andrew-t is.

Andrew Garfield

Garfield világosan fogalmazott, hogy hajlandó lenne újra beöltözni Pókembernek, szóval most már tényleg csak a stúdión múlik, hogy ők látnak-e fantáziát a történetben, miután a Marvel megnyitotta a Multiverzumot. Ezzel a lépéssel két legyet ütnének egycsapásra, hiszen Tom Holland karaktere maradhatna a Marvel Moziverzumban, a csodálatos Pókemberrel pedig saját univerzumukban is lenne egy másik főhősük. Sőt, Garfield karaktere így Venommal is összetűzésbe kerülhetne, vagy éppen a napokban többször is hírbe került Madame Web mellett is láthatóvá válna.

A csodálatos Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események