Főoldal Filmek Andrew Garfield elárulta, melyik jelenet győzte meg, hogy visszatérjen a Pókember: Nincs hazaút című filmben
Filmek

Andrew Garfield elárulta, melyik jelenet győzte meg, hogy visszatérjen a Pókember: Nincs hazaút című filmben

Szerintünk kitaláljátok, melyik jelenetről van szó.

521
A csodálatos Pókember

Andrew Garfield és Tobey Maguire diadalmas visszatérésnek örvendezett a Pókember: Nincs hazaút című filmben, amit a Sony Pictures és a Marvel Studios egészen a bemutatóit titkolt. Bár a marketingkampányban láttuk a korábbi gonosztevőket mindkét franchise-ból, a stúdiók úgy döntöttek, hogy nem fedik fel a korábbi Pókemberek visszatérését.

Andrew Garfield a 2021-es évben folyamatos bombázták kérdésekkel a pletykákról és a kiszivárgott forgatási fotókról, de állta a megpróbáltatásokat, egyszer sem bakizott. A színész nemrég elárulta, hogy még Emma Stone előtt is titokban tartotta a szerepét, most pedig arról beszélt, hogy melyik jelenet győzte meg arról, hogy helye van a Pókember: Nincs hazaút című filmben, és elfogadja a felkérést.

Andrew Garfield és Tobey Maguire visszatérése a Pókember: Nincs hazaút című filmben már önmagában is örvendetes volt, de az a tény, hogy szerepük több volt marketingforgásnál, hanem kivették részüket a történetben, még különlegesebbé teszi a vendégszerepüket. A Happy Sad Confused podcastben Andrew Garfield arról beszélt, a Sony Pictures és a Marvel Studios hogyan kereste meg őt a visszatéréssel kapcsolatban.

Elmentem az irodájukba, és azt mondták: ‘Nos, ezt akarjuk csinálni. Úgy gondoljuk, hogy ez tényleg működhet. Még nincs forgatókönyvünk. Nem akarjuk, hogy olyan legyen, mint egy vásári mutatvány. Nem akarjuk, hogy olyan legyen, mint egy egy gyors cameo, amiben csak beköszönök. Azt akarjuk, hogy valójában Tom [Holland] Peterjének történetét szolgálja, és a két különböző Pétert, és úgy gondoljuk, hogy van valami igazán érdekes felfedezni való abban, amikor ez a három magányos farkas, akik azt hiszik, hogy egyedül vannak az univerzumban és megtapasztalták Pókemberként hősködni, és most hogyan dolgozik és gondolkozik egymással.

Andrew Garfield

Andrew Garfield hozzátette, hogy volt a filmnek egy kulcsfontosságú jelenete, amely végül meggyőzte őt arról, hogy visszatérjen.

A fő jelenet, amit felajánlottak nekem az volt, hogy Zendaya MJ-jét elkapom. Ez volt az első oldal, amit láttam, és azt gondoltam: “Nem létezik, hogy ezt ne csináljam meg”, mert ez mélységes. Ez egy olyan mély pillanat, mint amikor az idősebb testvér megmenti a kisöccsét a sorsától az univerzumon keresztül. Ha nem nyílt volna meg az a kapu, és az én Peter Parkerem nem lett volna ott abban a pillanatban, vitatható, hogy ugyanez lett volna a sorsa.

Hirtelen belekerülsz ebbe a hihetetlen kozmikus, sorsszerűnek szánt pillanatba, amikor meggyógyíthatom életem legsúlyosabb traumáját, miközben megmentem a kisöcsémet attól, hogy ugyanezt a traumát átélje. Hirtelen nagyon mitikus területre kerültél, és ez mélységesen gyönyörű.

Andrew Garfield

Jó volt látni Garfieldot a szerepben, különösen annak fényében, hogy milyen gyorsan véget vetettek A csodálatos Pókember harmadik részének. Sokan természetesnek vették, hogy szerepet osztottak neki a filmben, és mielőbb szeretnék viszontlátni egy önálló filmben. Az Oscar-jelöltet gyakran az utolsó helyre sorolják, amikor rangsorolják a Peter Parker szerepében töltött színészeket, de a Nincs hazaútban nyújtott alakítását sokan dicsérték, és egyesek szívesen látnák az elkaszált A csodálatos Pókember 3. részében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események