Főoldal Filmek Andrew Garfield még Emma Stone-nak is hazudott, hogy visszatér a Pókember: Nincs hazaút című filmben
Filmek

Andrew Garfield még Emma Stone-nak is hazudott, hogy visszatér a Pókember: Nincs hazaút című filmben

Nem sikerült megtörni a színészt, senkinek nem árulta el a visszatérést.

520
A csodálatos Pókember 2.

Hosszú hónapokon keresztül ment a találgatás arról, hogy kik fognak visszatérni a Pókember: Nincs hazaút című filmben. Bár A csodálatos Pókember sztárja végig titkolta és tagadta, hogy visszatérne, a bizonyítékok ennek ellenkezőjéről árulkodtak. Andrew Garfield most arról beszélt, hogy sikerült titokban tartania vendégszerepét mindenki előtt, még egykori színésztársa és barátnája, Emma Stone előtt is.

Josh Horowitz nemrég töltötte fel a Happy Sad Confused podcastja legújabb epizódját, aminek vendége Andrew Garfield volt. A színész elismerte, hogy milyen lépéseket kellett tennie annak érdekében, hogy megőrizze titkát a Nincs hazaút tavaly decemberi bemutatója előtt. Kiderült, hogy a 38 éves színésznek rengeteg embernek kellett hazudnia, köztük Emma Stone-nak is, akit úgyszintén furdalt a kíváncsiság, hogy igazak-e a pletykák.

Emma folyton sms-t küldött nekem, és azt kérdezte: ‘Benne vagy ebben az új Pókember-filmben?’ Én meg: ‘Fogalmam sincs, miről beszélsz!’. Erre ő: ‘Fogd be, csak mondd el!’. És én őszintén… tovább folytattam [a hazudozást], még vele is, ez vicces. Aztán meglátta, és azt mondta: “Te egy bunkó vagy!”.

Andrew Garfield

Garfield először 2012-ben öltözött be a barátságos és a közkedvelt Pókember szerepébe majd két évvel később visszatért a folytatásban. Legutóbb pedig egy cameo erejére láttuk a Pókember: Nincs hazaút című filmben, ahol Tom Holland és szintén nagy visszatérő Tobey Maguire karakteréhez csatlakozott a Multiverzum félelmetes gonosztevői elleni harcában.

A színész korábban a hazugságok hálójáról beszélt, milyen cselekhez kellett folyamodnia, hogy titokban tartsa a visszatérést. Garfield “stresszesnek, de egyben furcsán élvezetesnek” nevezte a dolgot, és bevallotta, hogy olyan érzés volt, mintha “egy hatalmas vérfarkas-játékot” játszott volna, hogy mindenkit találgasson a lehetséges visszatéréséről a film megjelenése előtt.

A visszatérése után Garfield azt mondta, hogy fontolóra venné, hogy újra visszatérjen Pókembert játszani. Több ötlet amellett szól, hogy a jövőben lássuk Garfield Peter Parkerét a filmvásznon, és a jelek szerint a rajongók sem elleneznék ezt, akik kampányt indítottak, hogy a Sony Pictures elkészítse A csodálatos Pókember 3. részét, amit a Marvel Studios megkeresése – és persze a csúfos második rész bukása – miatt töröltek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események