Főoldal Filmek Tom Holland őszintén beszélt alkoholproblémáiról: “Tényleg megrémített”
Filmek

Tom Holland őszintén beszélt alkoholproblémáiról: “Tényleg megrémített”

A Pókember sztárja alkoholproblémájáról beszélt, és ennek milyen következményei voltak az életében.

114
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Az év elején Tom Holland arról beszélt, hogy több mint 12 hónapja nem nyúlt a pohár után. A Pókember: Nincs hazaút sztárja egészen részletesen beszélt az alkohollal való küzdelmeiről, és hogy mi vezetett végül ahhoz, hogy teljesen felhagy az alkohollal.

A Variety figyelt fel On Purpose with Jay Shetty podcastra, amiben Holland őszintén beszélt problémáiról, hogy kénytelen volt szembesülni azzal a ténnyel, hogy alkoholfüggő lett, miután egy “nagyon piás” decembert követően “száraz januárt” tartott (ami az Egyesült Királyságban és Írországban hagyomány).

“Csak arra tudtam gondolni, hogy igyak egyet. Nagyon megijedtem” – kezdte a beszélgetést azzal, hogy egy hónapra lemondott a szeszről. “Csak az járt a fejemben, hogy ‘hűha, talán alkoholfüggőségem van'”.

Úgy éreztem, hogy nem tudok társasági ember lenni. Úgy éreztem, hogy nem tudok elmenni a kocsmába és meginni egy limonádét. Nem tudtam elmenni vacsorázni. Nagyon, nagyon küzdöttem. Kezdtem aggódni, hogy talán alkoholproblémáim vannak.

Tom Holland

Holland ezután úgy döntött, hogy folytatja, és még néhány hónappal kitolta a száraz időszakot a születésnapjáig, de mire eljött az a nap, úgy érezte, hogy már nincs szüksége arra, hogy újra inni kezdjen.

“Én voltam a legboldogabb. Jobban tudtam aludni. Jobban tudtam kezelni a problémákat. A forgatáson már nyugodtabban tudtam kezelni a problémás dolgokat, amik normál esetben kiakasztanának. Sokkal tisztább volt a lelki világom. Egészségesebbnek, fittebbnek éreztem magam… Egyszerűen csak azt mondtam magamnak: ‘Miért? Miért vagyok az ital rabja? Miért vagyok ennyire megszállottja ennek az italnak?'”

Holland nemrég jelentette be, hogy egy kis szabadságot tervez az Apple TV+ A zsúfolt szoba című drámájának forgatása után, de a tervek szerint visszatér még Pókember szerepében valamikor a jövőben. Ezzel kapcsolatban nyáron nyilatkozott is, hogy a tervek már megvannak, azonban a Pókember 4. forgatása csúszik az írósztrájk miatt.

Pókember: Idegenben
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Hivatalos nevet kapott a Tom Holland vezette Pókember-trilógia

Eddig egyszerűen csak Pókember-trilógiaként hivatkoztunk rá, de van ennél hivatalosabb neve is.

Uncharted
Filmek

Az Uncharted producerét kérdezték, hogy készül a folytatás?

Az Uncharted befejezése felvezette a folytatást, de mikor készülhet el?