Főoldal Filmek Tom Holland gázsija valószínűleg nyolc számjegyű lesz a következő Pókember-filmnél
Filmek

Tom Holland gázsija valószínűleg nyolc számjegyű lesz a következő Pókember-filmnél

A sikerrel együtt Tom Holland fizetése is az egekbe szökött.

467
Pókember
Forrás: Marvel Studios

Tom Holland gázsija az egekbe szökött, mióta a Pókember: Nincs hazaút kijött a mozikban, és már arról beszélnek, hogy Holland lényegesen többet kereshet Peter Parker szerepében a folytatásban. A Sony Pictures és a Marvel Studios oldaláról is megerősítették, hogy dolgoznak a Pókember 4. részén.

Tom Holland messze volt a sztárságtól mielőtt aláírt a Pókember szerepére a Marvel Moziverzumban, de Peter Parker szerepének köszönhetően a status quo megváltozott. Amellett, hogy Holland Bosszúállónak állt a Marvel Studios három másik alkotásában is, a valaha volt legjövedelmezőbb trilógiát köszönhetjük neki (és ezek közül két film több mint 1 milliárd dolláros bevételt hozott a globálisan jegypénztáraknál).

Most minden szem arra szegeződik, hogy Holland mihez kezd, különösen azok után, hogy számos interjúban utalt rá, hogy a Pókember: Nincs hazaút befejezésével akár számára is véget ért a szuperhősködés, s lehet, nem látjuk a folytatásban. Ezt persze kötve hisszük, nem túl valószínű, de bármi megtörténhet.

A Variety szerint Holland jelenleg nem részesül azokból az extra juttatásokból, amiket azért kaphatott volna, hogy a filmek kasszasikerek lettek. A jelek szerint azonban ez változni fog a jövőben. A tűzhöz közel ülő források úgy vélik, hogy a következő Pókember-filmért Holland fizettsége nyolc számjegyű összegből fog állni, pletykák szerint akár a 4M dollárt is megkaphatja egy filmért.

Egy másik forgatókönyv alapján 2-5 millió dollárral kell számolnia az egyes mellékszereplések után, és 5-10 millió dollárral a kasszasikerek esetében. Holland jelenleg Pókemberként a legértékesebb, de februárban egy másik nagy franchise főszerepében is bizonyíthat, akkor fogják bemutatni az Uncharted adaptációját a mozikban. Kíváncsian várjuk, hogy a Marvel Studios nélkül mennyire lesz kasszasiker a film, ami tovább erősítheti a színész gázsiját, amennyiben nagyot robbant a Sony Pictures.

Egy jelentésben megemlítik hogy “Holland neve nemrég egy A-listás rendező legújabb filmjénél jött számításba. És bár az üzlet nem jött létre, 1 millió dollárt kereshetett volna egy kis szereppel ebben a bizonyos filmben. A streamingháborúban akár 20m dollárra vagy még ennél is többre rúghat a színész fizetése, mert köztudott, hogy a szolgáltatók ontják a milliókat a nagyobb költségvetésű filmek készítésére.

Pókember: Idegenben
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események