Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland és Kevin Feige is megszólalt miután a Marvel Studios elvesztette Pókembert

A Sony Pictures és a Marvel Studios nem tudott megegyezni az anyagiakról, ezért Pókembernek mennie kell a Marvel Moziverzumból.

Az elmúlt két Pókember-filmet a Sony és a Marvel közösen rendezte, azonban a Disney szeretett volna jobb egyezséget kötni a harmadik filmre, felesben finanszírozni a következő filmet, erre azonban a Sony Pictures nemet mondott, így a karakternek mennie kell a Marvel Moziverzumból. A karakter elvesztése fájó pont lehet a Marvelnek, mert a hírek szerint a Sony másik két filmet szeretett volna még forgatni Kevin Feige producer támogatásával, és nem látunk esélyt arra, hogy megoldódna a helyzet, mert Feige szavaival élve: Pókember magára maradt.

Tom Holland nehéz hetet tudhat maga mögött, előbb a Pókember-balhé robbant ki, majd pár napra rá az Uncharted-film maradt rendező nélkül. A Sony és Disney közötti balhé után többen feltették a kérdést, hogy mi lesz Tom Hollanddel, folytatja, vagy a Sony negyedik alkalommal is nekifut. Az Entertainment Weekly lapnak Holland elárulta, hogy függetlenül attól, mi történt a két stúdió között, továbbra is ő Pókember.

Alapvetően öt kiváló filmet forgattunk. Öt csodálatos év volt. Életem nagyszerű része volt. Ki tudja, hogy mit tartogat a jövő? Annyit tudok csak, hogy továbbra is én leszek Pókember és továbbra is jól fogok szórakozni. Nagyon szórakoztató lesz, függetlenül attól, hogy hogyan valósítjuk azt meg. Pókember jövője más lesz, ám ez ugyanolyan fantasztikus és csodálatos lesz, és újra megtaláljuk a módját annak, hogy még menőbbé tegyük.

Tom Holland

Pókember elvesztése nagyobb hatással lesz a Marvel Moziverzum jövőjére, így Kevin Feige-t is megszólaltatták, aki csak annyit mondott, hogy mindig hálás lesz azért a lehetőségért, hogy a Sonyval korábban két Pókember-filmet készítettek.

Hálával és örömmel gondolok Pókemberre. Pókemberrel összesen öt filmet készítettünk a Marvel Moziverzumon belül, ebből két önálló filmet és hármat a Bosszúállókkal együtt. Ez egy álom volt, amire soha nem gondoltam, hogy valóra válik. Nem jelentette soha azt, hogy örökké fog tartani. Tudtuk, hogy véges idő áll rendelkezésünkre abban, hogy megcsináljuk, és elmeséltük azokat a történeteket, amiket akartunk, és ezért mindig hálás leszek.

Kevin Feige

Szomorúan állunk a történtek előtt, mert kedvenc kis falmászónkat éppen hogy Bosszúállóvá koronázták, elvesztettük Vasembert, akire egyben Pókember is felnézett, Peter Parker és a Marvel Moziverzum útja is elválik, nem lesznek utalástok. Kész, pont, ennyi volt. Egy új fejezet kezdődik a karakter életében.

Pókember

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Tom Holland elárulta, hogy miért lesz vonzó az Uncharted-film a rajongóknak

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon