Wide Screen
Image default
Filmek

A Sony számításai szerint Tom Holland további két Pókember-filmben szerepelhet

A Sony megmutatja, hogy a Marvel Studios nélkül is tud Pókember-filmet készíteni Tom Hollanddel az élen, azonban rendezőjét alighanem elvesztette.

Mint ahogy arról már mindenki olvashatott, a Sony Pictures kihátrál a Marvel Studios-szal kötött megállapodásból, így Kevin Feige és a Marvel Studios többé nem készít Pókember-filmet, s ezzel a Marvel Moziverzumnak is hátat fordít az egyik legnépszerűbb karakter. A Sony már kiadott közleményt, melyben a Disneyt hibáztatja a döntésért, azonban a legfontosabb dolgot nem említik, mégpedig a fránya anyagiakat.

Pontos részleteket nem árultak el, hogy a két stúdió milyen szerződést kötött, de több forrás is úgy tudja, hogy a Marvel Studios anyagiakkal és kreatív tanácsokkal támogatta a filmeket, cserébe a Sony megengedte, hogy Pókember a Marvel Moziverzum része legyen, miközben a Sony a teljes bevételt zsebre vágta a két Pókember-film után. Ez nem tetszett a Disney filmrészleg vezetőjének, ezért Alan Horn jobb egyezséget szeretett volna kötni, és 50-50%-ban elosztani az anyagiakat. A Sony Picturest azonban csak a pénz érdekelte, s nemet mondott a tárgyalásra.

Ezek után joggal merült fel a kérdés, hogy mi lesz Tom Holland-féle Peter Parkerrel. Noha egyesek attól tartottak, hogy Tom Holland többet nem tér vissza Peter Parkerként, azonban Erik Davis a Fandango munkatársa egészen más véleményen van. Davis szerint a Sony további két Pókember-filmet szeretne forgatni az ifjú színésszel, sőt, még Jon Watts rendezőt is szeretnék megtartani a harmadik részre, ám ezek után aligha írja azt alá. Pletykák szerint a rendező azzal a feltétellel térne vissza, ha a produceri feladatokat Kevin Feige kapná.

Pókember: Idegenben

Még több a témában...

Megérkeztek az első Spider-Man: Far From Home forgatási képek

Kévés Bence Mihály

A Hangya és a Marvel kapitány kulcsfontosságú filmek lesznek, hogy megértsük a Bosszúállók 4.-et

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige elárulta, hogy miért volt spoileres a Bosszúállók: Végjáték címe

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább