Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland elárulta, hogy mikor kezdődik az Uncharted-film forgatása

Az éveken át tartó kálvária után úgy tűnik, hogy végre zöld lámpát kap az Uncharted-film, és hamarosan a forgatás is kezdetét veszi.

Az éveken át tartó kálvária után úgy tűnik, hogy végre zöld lámpát kap az Uncharted-film, és hamarosan a forgatás is kezdetét veszi.

Az elmúlt években másról sem lehetett olvasni a Sony konzolpiacának egyik legfontosabb videojáték adaptációjáról, hogy az Uncharted-film elvesztette a rendezőjét. Több rendező is nemet mondott a filmre, miután kreatív vagy ütemezési gond alakult ki a stúdióval. Legutóbb éppen Travis Knight volt kénytelen távozni a projekt éléről, de a Sony Pictures hivatalosan még nem nevezte meg az utódját. Bár többen úgy vélik, hogy Ruben Fleischer lehet a befutó, aki az elmúlt évtizedben több filmen is dolgozott együtt a Sonyval (Zombieland: A második lövés és Venom).

Az amerikai IGN munkatársa beszélgetett Tom Hollanddel a legújabb filmje, a Pixartól az Előre animációs világpremierén, ahol a Naughty Dog játékáról is faggatták. Megtudtuk, hogy a film forgatása négy héten belül kezdetét veszi, méghozzá a közeli Németországban, Berlinben egészen pontosan.

Az ifjú titán néhány napja már a film forgatókönyvéről is nyilatkozott, amit a valaha olvasott legnagyszerűbb szkritpként írt le, de reméljük, hogy nem azért mondta ezt, mert ez volt az első, ami hagytak elolvasni neki. Emlékezzünk csak vissza, hogy a Russo testvérek csak a színész jeleneteit tartalmazó lapokat engedték elolvasni, mert Holland képtelen lakatot tenni a szájára. Természetesen nagyon bízunk a filmben, és valóban olyan jó eredettörténetet kap Nathan Drake a filmvásznon, mint amiről a színész beszél.

Még több a témában...

Tom Holland megmutatta, hogy milyen lesz Nathan Drake karaktere az Uncharted adaptációban

Kévés Bence Mihály

Az Uncharted szinkronszínésze nem hinné, hogy közvetlen a videojáték-sorozatot adaptálják

Kévés Bence Mihály

A PlayStation öt női videojáték-karaktere, akik forradalmasították a történetmesélést

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat