Főoldal Filmek Tom Holland elárulta, hogy mikor kezdődik az Uncharted-film forgatása
Filmek

Tom Holland elárulta, hogy mikor kezdődik az Uncharted-film forgatása

Az éveken át tartó kálvária után úgy tűnik, hogy végre zöld lámpát kap az Uncharted-film, és hamarosan a forgatás is kezdetét veszi.

742
Uncharted

Az éveken át tartó kálvária után úgy tűnik, hogy végre zöld lámpát kap az Uncharted-film, és hamarosan a forgatás is kezdetét veszi.

Az elmúlt években másról sem lehetett olvasni a Sony konzolpiacának egyik legfontosabb videojáték adaptációjáról, hogy az Uncharted-film elvesztette a rendezőjét. Több rendező is nemet mondott a filmre, miután kreatív vagy ütemezési gond alakult ki a stúdióval. Legutóbb éppen Travis Knight volt kénytelen távozni a projekt éléről, de a Sony Pictures hivatalosan még nem nevezte meg az utódját. Bár többen úgy vélik, hogy Ruben Fleischer lehet a befutó, aki az elmúlt évtizedben több filmen is dolgozott együtt a Sonyval (Zombieland: A második lövés és Venom).

Az amerikai IGN munkatársa beszélgetett Tom Hollanddel a legújabb filmje, a Pixartól az Előre animációs világpremierén, ahol a Naughty Dog játékáról is faggatták. Megtudtuk, hogy a film forgatása négy héten belül kezdetét veszi, méghozzá a közeli Németországban, Berlinben egészen pontosan.

Az ifjú titán néhány napja már a film forgatókönyvéről is nyilatkozott, amit a valaha olvasott legnagyszerűbb szkritpként írt le, de reméljük, hogy nem azért mondta ezt, mert ez volt az első, ami hagytak elolvasni neki. Emlékezzünk csak vissza, hogy a Russo testvérek csak a színész jeleneteit tartalmazó lapokat engedték elolvasni, mert Holland képtelen lakatot tenni a szájára. Természetesen nagyon bízunk a filmben, és valóban olyan jó eredettörténetet kap Nathan Drake a filmvásznon, mint amiről a színész beszél.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Uncharted
Filmek

A Sony Pictures hivatalosan is dolgozik az Uncharted 2. részén

A rajongók addig követelték a folytatást, hogy végül elkészül az Uncharted 2....

Pókember: Nincs hazaút
Filmek

Tom Holland eloszlatott minden aggodalmat a Pókember 4. részével kapcsolatban

Tom Holland üzent a rajongóknak, hogy jó kezekben a Pókember 4.