Főoldal Filmek Tom Holland a Pókember 3. stábjával rá akarta venni a Marvelt, hogy levetítsék a Fekete Özvegy-filmet
Filmek

Tom Holland a Pókember 3. stábjával rá akarta venni a Marvelt, hogy levetítsék a Fekete Özvegy-filmet

És vajon mi mikor látjuk a Fekete Özvegyet?

475
Fekete Özvegy

Úgy tűnik, hogy nemcsak a rajongók annyira izgatottak Fekete Özvegy utolsó küldetése miatt, hanem maga Pókember is szeretné ezt a filmet. A Pókember franchise sztárja, Tom Holland bevallása szerint a Spider-Man: No Way Home stábja megpróbálta rábeszélni a Marvelt, hogy levetítse nekik Scarlett Johansson utolsó szerepét a Marvel Moziverzumban.

Nem véletlen a nagy felhajtás a Fekete Özvegy körül, hiszen a filmet egy éve már be kellett volna mutatni. A filmet 2020 májusában szerették volna bemutatni a nagyérdeműnek, ám a koronavírus-járvány miatt előbb őszre, majd 2021 tavaszára halasztották a filmet. A tervek szerint májusban kerül mozikba a szólófilm, de elnézve a körülményeket, erre csekély esélyt látunk. Konkrétumokat nem tudunk, de még nem valószínű, hogy streamingszolgáltatón landol. Szóval mindenki azt a kérdést teszi fel, mikor és hol nézhetjük meg a filmet?

A Cherry premier alkalmával készített interjút Hollanddel a Screen Rant. Mialatt az új filmről beszélgettek, természetesen szóba került a Marvel is. Ekkor a színész arról mesélt, hogy a többi szereplővel megpróbálták rávenni a stúdiót, hogy szervezzenek egy stábvetítést, ahol megnézhetik a Fekete Özvegy-filmet.

Hetekig pedzegettük a Marvelnek, hogy szerveznek nekünk egy vetítést a Fekete Özvegyre, de nem tették meg. Szóval ha ezt figyeled most, Marvel, akkor szervezd meg, mert meg akarjuk nézni ezt a filmet.

Tom Holland

Cate Shortland által rendezett Fekete Özvegy című filmet május 7-én fogják bemutatni a mozikban, amiben Scarlett Johansson utoljára játssza el az Özvegy szerepét. Egy előzményfilm lesz, ami az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események