Főoldal Sorozatok Tom Hiddleston azt mondja, hogy kész örökké Lokit játszani
Sorozatok

Tom Hiddleston azt mondja, hogy kész örökké Lokit játszani

Megnyugodhatnak a rajongók, esze ágában sincs leállni a színésznek.

173
Loki
Forrás: Marvel Studios

Tom Hiddleston pont egy évtizeddel ezelőtt mutatkozott be Loki szerepében az első Thor-filmben, azóta több alkalommal is visszatért. Volt mikor a rosszak oldalán találta magát, de arra is láttunk példát, hogy a hősökkel fogott össze egy nemes cél érdekében. A karakter saját sorozatot kapott, aminek fináléját szerdán láttunk, és érkezni fog a második évad, de még előtt egy másik filmben feltűnik a Csínytevés istene.

Hatalmas sikert aratott a sorozat, a Disney+ streamingszolgáltató rekordját is megdöntötte nézettségben, és a kritikusok is pozitívan írtak róla. Ezek után nem volt kérdés, hogy a Marvel Studios berendeli a következő szezont, de az évadzáró epizód után felmerült egyesekben a kérdés, hogy meddig játszhatja Lokit. Tom Hiddlesten azonban egyértelművé tette, hogy hosszú távon tervez, s esze ágában sincs lemondani erről a szerepről, ha kell, akkor örökké látjuk a Marvel Moziverzumban. A Tumblr közösségi portálon egy kérdez-felelek műsor alatt arról kérdezték, hogy élete hátralévő részében is lenne Loki?

Hogy lennék-e? Igen, abszolút. Olyan szerencsés vagyok, hogy ilyen sokáig játszhattam Lokit, és tudjátok, úgy érzem, hogy ő egy olyan érdekes karakter, aki már régóta jelen van az emberi tudatban.

És annyi különböző aspektusa van, olyan sok különböző komplex tulajdonsága, hogy úgy érzem, minden alkalommal, amikor eljátszom, felfedezek valami újat, vagy továbbfejlesztjük, vagy olyan útra tereljük, amelyen eddig még nem jártunk. Igen, egy ideje már közöttünk van. Addig is, én kitartok addig, amíg az emberek azt akarják, hogy kitartsak.

Tom Hiddleston

A Marvel Moziverzum 4. fázisa valami új kezdete, s ebből az egyik Loki, akire alig lehet ráismerni a korábbi szerepek után, és az izgalmak garantáltak a folytatásra is. Nehéz megmondani, hogy a történet merre folytatódik, de kulcsfontosságú szerepet kaphat a Kang ellenei végső harcban majd.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.