Loki

Valamikor a jövőben érkezik a Loki 2. évada, de pletykák szerint már előbb, egy másik filmben látjuk Tom Hiddleston karakterét

Tom Hiddleston karaktere akár már jövőre visszatérhet.

Főként azokhoz szólunk most, akik már látták a Loki fináléját, de több megbízható forrás is arról számolt be, hogy Tom Hiddleston karakterét még a Disney+ sorozatának 2. évada előtt látjuk egy közelgő alkotásban. Sam Raimi alkotásáról van szó, amiben Wanda mellett állítólag Loki is szerepet kap.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A WandaVision után úgy gondoltuk, hogy Skarlát Boszorkány a felelős a multiverzum „szétszakításáért”, de tegnap kiderült, hogy végig Loki volt az, aki okolható ezért. A témával két film is foglalkozni fog, előbb a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút, majd a jövő márciusban a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatás, de A Hangya és a Darázs: Kvantumánia részről már nem is beszélve, amiben Kang, a hódító lesz a főellenség. De csak néhányat emeltünk ki a sok készülő alkotásból, amikről még ennyit sem tudunk.

A készülő projektek között leginkább a Doctor Strange második része lehet az, ami főként feldolgozza majd a multiverzumot. A The Hollywood Reporter megtudta, hogy Tom Hiddleston várhatóan Loki szerepében szerepet kap majd a filmben, amiről egészen eddig sejtelmünk sem volt. A lehető legnagyobb titokban forgatták le a jelenetet.

Doctor Strange

Most először olvasni erről, ugyanakkor a lap megjegyzi, hogy a Marvel Studios nem erősítette ezt meg, azonban a jelek szerint a Csínytevés istenének története 2022-ben folytatódni fog a filmvásznon. Nehéz megmondani, hogy a fináléja hogyan fog kapcsolódni a filmhez, de a történtek fényében valamilyen vendégszerepre lehet gondolni. Csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy Michael Waldron, a Loki vezető írója dolgozott a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film szkript elkészítésében is, szóval ebből a szempontból szorosan kapcsolódik egymáshoz a két projekt.

A Marvel Moziverzum őrült utazást ígér a rajongóknak, amiben a megismert karakterek mellett sok újjal is megismerkedünk. A következő projektet augusztusban fogják bemutatni, ami egy What If…? című animációs sorozat lesz, ami a filmes univerzum egy alternatív valóságát hozza el. Ősszel pedig jön a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, majd az Örökkévalók, Karácsonykor pedig a Pókember: Nincs hazaút. Ezek mellett pedig idén érkeznek a Ms. Marvel és a Sólyomszem Disney+ sorozatok is, szóval az előttünk álló időben is bővelkedünk majd szuperhősökben.

Total
6
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

Mit mondanak az első reakciók James Gunn várva várt The Suicide Squad alkotásáról?

Next Article
The Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy Joker miért nem lesz benne a The Suicide Squad csapatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!