x
Close


Közelgő események

Filmek

Valamikor a jövőben érkezik a Loki 2. évada, de pletykák szerint már előbb, egy másik filmben látjuk Tom Hiddleston karakterét

Tom Hiddleston karaktere akár már jövőre visszatérhet.

Valamikor a jövőben érkezik a Loki 2. évada, de pletykák szerint már előbb, egy másik filmben látjuk Tom Hiddleston karakterét
  • PublishedJuly 15, 2021

Főként azokhoz szólunk most, akik már látták a Loki fináléját, de több megbízható forrás is arról számolt be, hogy Tom Hiddleston karakterét még a Disney+ sorozatának 2. évada előtt látjuk egy közelgő alkotásban. Sam Raimi alkotásáról van szó, amiben Wanda mellett állítólag Loki is szerepet kap.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoiler olvasható.

A WandaVision után úgy gondoltuk, hogy Skarlát Boszorkány a felelős a multiverzum „szétszakításáért”, de tegnap kiderült, hogy végig Loki volt az, aki okolható ezért. A témával két film is foglalkozni fog, előbb a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút, majd a jövő márciusban a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatás, de A Hangya és a Darázs: Kvantumánia részről már nem is beszélve, amiben Kang, a hódító lesz a főellenség. De csak néhányat emeltünk ki a sok készülő alkotásból, amikről még ennyit sem tudunk.

A készülő projektek között leginkább a Doctor Strange második része lehet az, ami főként feldolgozza majd a multiverzumot. A The Hollywood Reporter megtudta, hogy Tom Hiddleston várhatóan Loki szerepében szerepet kap majd a filmben, amiről egészen eddig sejtelmünk sem volt. A lehető legnagyobb titokban forgatták le a jelenetet.

Doctor Strange

Most először olvasni erről, ugyanakkor a lap megjegyzi, hogy a Marvel Studios nem erősítette ezt meg, azonban a jelek szerint a Csínytevés istenének története 2022-ben folytatódni fog a filmvásznon. Nehéz megmondani, hogy a fináléja hogyan fog kapcsolódni a filmhez, de a történtek fényében valamilyen vendégszerepre lehet gondolni. Csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy Michael Waldron, a Loki vezető írója dolgozott a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film szkript elkészítésében is, szóval ebből a szempontból szorosan kapcsolódik egymáshoz a két projekt.

A Marvel Moziverzum őrült utazást ígér a rajongóknak, amiben a megismert karakterek mellett sok újjal is megismerkedünk. A következő projektet augusztusban fogják bemutatni, ami egy What If…? című animációs sorozat lesz, ami a filmes univerzum egy alternatív valóságát hozza el. Ősszel pedig jön a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, majd az Örökkévalók, Karácsonykor pedig a Pókember: Nincs hazaút. Ezek mellett pedig idén érkeznek a Ms. Marvel és a Sólyomszem Disney+ sorozatok is, szóval az előttünk álló időben is bővelkedünk majd szuperhősökben.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.