x
Filmek

Tom Cruise őrjöngése miatt legalább 5 ember felmondott a Mission: Impossible 7. stábjából

Sokan nem nézték jó szemmel Tom Cruise kirohanását.

Tom Cruise őrjöngése miatt legalább 5 ember felmondott a Mission: Impossible 7. stábjából
  • Publisheddecember 18, 2020

Az angol The Sun lap még hétfőn hozott nyilvánosságra egy hangfelvételt, amin az volt hallható, ahogy Tom Cruise torka szakadtából ordibált a Mission: Impossible 7. stábjával, amiért megszegték a protokollt a londoni forgatáson. Bár lehet mondani, hogy a stábnak csak annyi volt a bűne, hogy a monitoron túl közelről nézték vissza a felvett jeleneteket, s ezzel kockára tették a forgatást. Az M:I7 munkálatát többször is le kellett tolni, és nem akar kockáztatni a sztár.

Úgy tűnik, hogy a színész ordibálása túl sok volt egyesek számára, mert legalább öt olyan emberről hallani, aki felmondott az eset után. Nagy volt a kirohanás, és a dolgok azóta sem csillapodtak. A feszültség hónapok óta tapintható a stábtagok között, a mostani eset volt az utolsó csepp a pohárban. Egy forrás most arról számolt be, hogy néhány stábtag kisétált a forgatásról, valamint, hogy Tom Cruise ideges, mert a csapata nem veszi komolyan őt.

Tom Cruise esete nem az első Hollywood történelmében, hiszen egy hasonló esetre már sor került a 2000-es években. Akkor Christian Bale kelt ki magából a Terminátor: Megváltás forgatásán, amiért egy világításért felelős stábtag az egyik jelenete felvétele alatt besétált a képbe. Ezt nem hagyta szó nélkül Bale, és torkaszakadtából üvölteni kezdett a stábtaggal.

A film 2021 augusztusi bemutatóját törölni kellett, így csak 2021. november 19-én kerül a mozikba a franchise hetedik lehetetlen küldetése.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.