Mission: Impossible

Tom Cruise őrjöngése miatt legalább 5 ember felmondott a Mission: Impossible 7. stábjából

Sokan nem nézték jó szemmel Tom Cruise kirohanását.

Az angol The Sun lap még hétfőn hozott nyilvánosságra egy hangfelvételt, amin az volt hallható, ahogy Tom Cruise torka szakadtából ordibált a Mission: Impossible 7. stábjával, amiért megszegték a protokollt a londoni forgatáson. Bár lehet mondani, hogy a stábnak csak annyi volt a bűne, hogy a monitoron túl közelről nézték vissza a felvett jeleneteket, s ezzel kockára tették a forgatást. Az M:I7 munkálatát többször is le kellett tolni, és nem akar kockáztatni a sztár.

Úgy tűnik, hogy a színész ordibálása túl sok volt egyesek számára, mert legalább öt olyan emberről hallani, aki felmondott az eset után. Nagy volt a kirohanás, és a dolgok azóta sem csillapodtak. A feszültség hónapok óta tapintható a stábtagok között, a mostani eset volt az utolsó csepp a pohárban. Egy forrás most arról számolt be, hogy néhány stábtag kisétált a forgatásról, valamint, hogy Tom Cruise ideges, mert a csapata nem veszi komolyan őt.

Tom Cruise esete nem az első Hollywood történelmében, hiszen egy hasonló esetre már sor került a 2000-es években. Akkor Christian Bale kelt ki magából a Terminátor: Megváltás forgatásán, amiért egy világításért felelős stábtag az egyik jelenete felvétele alatt besétált a képbe. Ezt nem hagyta szó nélkül Bale, és torkaszakadtából üvölteni kezdett a stábtaggal.

A film 2021 augusztusi bemutatóját törölni kellett, így csak 2021. november 19-én kerül a mozikba a franchise hetedik lehetetlen küldetése.

Total
4
Shares
Previous Article

Dave Filoni a Star Wars jövője, aki megmutatta, hogy kell jó sorozatot készíteni

Next Article

Nem a netes szivárgással kezdődött az Epic Game Store ingyenes játékainak listája

Related Posts