Wide Screen
Image default
Filmek

Több képet is bemutattak a Star Wars: The Rise of Skywalker részből

A Star Wars Celebration során számos új, kulisszák mögötti képet osztottak meg a Star Wars: The Rise of Skywalker részből.

A Lucasfilm tegnap végre lerántotta a leplet a várva várt Star Wars-film előzeteséről, amiből végre arra is fény derült, hogy milyen címen fogják karácsonykor bemutatni a Skywalker-saga kilencedik, s egyben utolsó epizódját. Miközben a színpadra szólították a The Rise of Skywalker főszereplőit, a háttérben számos forgatási képet osztottak meg a karakterekről, amiket most veletek is megosztunk.

A képek elsősorban a főszereplők átalakulását mutatja meg, hiszen J.J. Abrams megerősített némi időugrást a Star Wars: Az utolsó Jedik és a The Rise of Skywalker eseményei között, tehát szemben a VII. és a VIII. részekkel, itt nem közvetlen folytatásról beszélünk, merthogy évek telnek el, amíg az Ellenállás rendezi sorait, hogy végül az Első Renddel újra egymásnak essenek. A rajongók ismét izgulhatnak egy szeretett karakterük iránt, ugyanis Lando Calrissian (Billy Dee Williams) visszatér, megerősítették Rose Tico (Kelly Marie Tran) visszatérését is, azonban teljesen új szereplőket is bemutattak, köztük a titokzatos szerepet kapott Naomi Ackie színésznő Jannah nevű karakterét – pletykák szerint Lando lánya lehet, de erre a kérdésre nem kaptunk választ tegnap a színpadon -, illetve BB-8 új barátját is bemutatták, akit Dio-nak neveznek.

Úgy tűnik, hogy a Disney és J.J. Abrams rendező igyekszik helyrehozni az elmúlt évek hibáit, valamint a sokat szidott Rian Johnson a VIII. rész baklövéseit, s végre olyan Star Wars-filmre ülhetünk be decemberben, ami egyöntetűen elnyeri a kritikusok és a rajongók tetszését. De hogy mi mindent tudtunk meg a Star Wars: The Rise of Skywalker teaser előzetesből, trailer elemzésünkből megtudhatjátok.

A Star Wars: The Rise of Skywalker országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

John Boyegától megtudtuk, mennyi idő telik el Az utolsó Jedik és a 9. rész között

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is kifejtette gondolatát Rey szüleiről [SPOILER]

Kévés Bence Mihály

Simon Pegg megerősítette, ki rendezi a Star Trek 4-et

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább