Főoldal Játékok Titokzatos Xbox esemény borzolja a kedélyeket
Játékok

Titokzatos Xbox esemény borzolja a kedélyeket

Szinte hivatalos megerősítést is kapott már, hogy csütörtökön láthatunk majd valamit a redmondiaktól.

427

A mai nappal elterjedt az a hír, hogy az Európai Unió is elfogadta a Microsoft gigászi felvásárlását, így nem is olyan sokára már hivatalosan is ők lehetnek a tulajdonosai a ZeniMax Media-nak. Ezt az alkalmat természetesen szeretnék megünnepelni, hiszen hatalmas lehetőségeket nyit meg az Xbox és a Game Pass előtt. Olyan népszerű sorozatok kerülnek így hivatalosan is hozzájuk, mint a Wolfenstein, az Elder Scroll’s vagy a Fallout.

A híres Jeff Grubb jelentette, hogy a csütörtöki napra meghívót kapott egy Whats’s up with Xbox/ a Bethesda felvásárlásról eseményre. Innen már tudhatjuk, hogy valószínűleg állapotfrissítésekre is számíthatunk tőlük és ne felejtsük el, hogy az Xbox-os Jason Ronald szerint még idén két olyan AAA címet is játszhatunk majd tőlük, amiről eddig még csak nem is hallottunk. Elég sok dolgot kell majd tisztázniuk a felvásárlással kapcsolatban, így rájuk is fér ez a sajtóesemény.

Az előbbi értesüléseket látszik megerősíteni az Xbox angol twitter csatornája, ami a heti programkínálatot boncolgatja és a csütörtöki napra egy TBA-t rakott csak, tehát még majd most fogják bejelenteni azt az eseményt. Reméljük tényleg fognak valamit tartani és megtudhatunk majd egy pár újdonságot a Bethesda játékkínálatáról. Elképesztően érdekes projektek futnak náluk, már egy kis Starfield kontentnek is nagyon tudnánk örülni. Naptárakba felírni, úgy látszik a csütörtök egészen érdekes napnak ígérkezik így.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...