Titokzatos Xbox esemény borzolja a kedélyeket

Szinte hivatalos megerősítést is kapott már, hogy csütörtökön láthatunk majd valamit a redmondiaktól.

A mai nappal elterjedt az a hír, hogy az Európai Unió is elfogadta a Microsoft gigászi felvásárlását, így nem is olyan sokára már hivatalosan is ők lehetnek a tulajdonosai a ZeniMax Media-nak. Ezt az alkalmat természetesen szeretnék megünnepelni, hiszen hatalmas lehetőségeket nyit meg az Xbox és a Game Pass előtt. Olyan népszerű sorozatok kerülnek így hivatalosan is hozzájuk, mint a Wolfenstein, az Elder Scroll’s vagy a Fallout.

A híres Jeff Grubb jelentette, hogy a csütörtöki napra meghívót kapott egy Whats’s up with Xbox/ a Bethesda felvásárlásról eseményre. Innen már tudhatjuk, hogy valószínűleg állapotfrissítésekre is számíthatunk tőlük és ne felejtsük el, hogy az Xbox-os Jason Ronald szerint még idén két olyan AAA címet is játszhatunk majd tőlük, amiről eddig még csak nem is hallottunk. Elég sok dolgot kell majd tisztázniuk a felvásárlással kapcsolatban, így rájuk is fér ez a sajtóesemény.

Az előbbi értesüléseket látszik megerősíteni az Xbox angol twitter csatornája, ami a heti programkínálatot boncolgatja és a csütörtöki napra egy TBA-t rakott csak, tehát még majd most fogják bejelenteni azt az eseményt. Reméljük tényleg fognak valamit tartani és megtudhatunk majd egy pár újdonságot a Bethesda játékkínálatáról. Elképesztően érdekes projektek futnak náluk, már egy kis Starfield kontentnek is nagyon tudnánk örülni. Naptárakba felírni, úgy látszik a csütörtök egészen érdekes napnak ígérkezik így.

Total
1
Shares
Previous Article
Harry Potter

A Harry Potter és az elátkozott gyermek regényből is filmet készít a Warner Bros.?

Next Article

Kiderült a Resident Evil Village PlayStation 5 változatának mérete is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!