Tim Miller vezette Terminator 6. csak októbertől forog

Arnold Schwarzenegger nemrég elárulta, hogy a márciusra időzített Terminator 6. csak októbertől forog.

Arnold Schwarzenegger nemrég elárulta, hogy a márciusra időzített Terminator 6. csak októbertől forog.

Mint ismertes, James Cameron tavaly visszakapta a Terminator franchise jogait, aki nem tétovázott sokat, rögtön folytatásokat jelentett be. Később kiderült, hogy az új trilógia a Terminátor 2. – Az ítélet napja után fognak játszódni, vagyis eltöröl minden azután készült folytatást, többek között a Terminátor: Genisyst is. A rendező székbe ezúttal a Deadpool szekerét toló Tim Miller rendezőt ültették, de a franchise két legendás színésze, Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton, mint Sarah Connor is szerepet vállalnak a hatodik részben.

Schwarzengger egy friss interjúban a The ArnoldFans oldalnak elárulta, hogy az eredetileg tavaszra időzített forgatással picit csúsznak:

Június közepén kezdjük forgatni a Terminator 6.-ot, és október közepéig fog tartani. Alig várom, hogy T-800-asként visszatérjek. Nagyszerű lesz a munka Tim Miller-rel és James Cameron, aki amolyan felügyelője lesz az egész munkának.

Azzal, hogy késnek a forgatással talán a film bemutatóját is kénytelenek lesznek módosítani, és az eredetileg 2019 június 26-ra ütemezett Terminator 6. sajnos csak valamikor 2019 végén kerül a mozikba. Mindenesetre a későbbi kezdés azt is jelenti, hogy a készítőknek több idejük marad a történet kidolgozására, hogy méltó folytatást kapjunk a pénzünkért.

Total
0
Shares
Previous Article

A 90. Oscar-díj-átadó ünnepség - nyertesek és vesztesek

Next Article

Láttátok már a Mary Poppins visszatér teaser trailerét?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!