Wide Screen
Image default
Filmek

Tim Miller vezette Terminator 6. csak októbertől forog

Arnold Schwarzenegger nemrég elárulta, hogy a márciusra időzített Terminator 6. csak októbertől forog.

Mint ismertes, James Cameron tavaly visszakapta a Terminator franchise jogait, aki nem tétovázott sokat, rögtön folytatásokat jelentett be. Később kiderült, hogy az új trilógia a Terminátor 2. – Az ítélet napja után fognak játszódni, vagyis eltöröl minden azután készült folytatást, többek között a Terminátor: Genisyst is. A rendező székbe ezúttal a Deadpool szekerét toló Tim Miller rendezőt ültették, de a franchise két legendás színésze, Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton, mint Sarah Connor is szerepet vállalnak a hatodik részben.

Schwarzengger egy friss interjúban a The ArnoldFans oldalnak elárulta, hogy az eredetileg tavaszra időzített forgatással picit csúsznak:

Június közepén kezdjük forgatni a Terminator 6.-ot, és október közepéig fog tartani. Alig várom, hogy T-800-asként visszatérjek. Nagyszerű lesz a munka Tim Miller-rel és James Cameron, aki amolyan felügyelője lesz az egész munkának.

Azzal, hogy késnek a forgatással talán a film bemutatóját is kénytelenek lesznek módosítani, és az eredetileg 2019 június 26-ra ütemezett Terminator 6. sajnos csak valamikor 2019 végén kerül a mozikba. Mindenesetre a későbbi kezdés azt is jelenti, hogy a készítőknek több idejük marad a történet kidolgozására, hogy méltó folytatást kapjunk a pénzünkért.

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Mercedes-Benz futurisztikus autójával együtt hivatalos terveket kaptunk az Avatar folytatásaihoz

Kévés Bence Mihály

James Cameron úgy hiszi, hogy az Avatar folytatása felülmúlja a Végjáték sikerét is

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon