Wide Screen
Image default
Filmek

A Thor: Ragnarok Sakaar nevezetű bolygóra kalauzolja el a rajongókat

Taika Waititi rendező megerősítette, hogy egy a filmekben eddig nem látott bolygóra látogatunk a Thor: Ragnarok mozifilmben.

Valószínűleg senkit sem ért nagy meglepetés – hiszen már ezt korábbról is tudtuk -, hogy a harmadik Thor-ban a Planet Hulk képregényekből megismert Sakaar nevezetű bolygóra teszünk egy rövid kis kitérőt.

Egy jó ideje már ismert, hogy a Marvel a Planet Hulk képregények történetét alapanyagként használja fel a Thor: Ragnarok filmhez – melyről azt is tudjuk, hogy nem folytatása lesz az első két résznek, mondhatni semmisnek tekinti az első két részt, de egyben a Bosszúállók: Végtelen háború felvezetője lesz a Thor 3, hasonlóképp, mint anno volt az első Bosszúállóknál -, így ebből az is következett, ahogy azt legtöbben kitalálták már, hogy Thor (Chris Hemsworth) utazást teszt Sakaar-ra, ahol a ketrecharcok folynak, s melynek bajnoka a Zöld Góliát, vagyis maga Hulk.

Reggelre Taika Waititi rendező hivatalosan is megerősítette a fenti gondolatokat, hogy Thor valóban ellátogat a Sakaar-ra, hogy találkozzon Bruce Banner-rel. A hivatalos megerősítésről készült egy szkennelt kép is, amit az írás felett magatok is szemügyre vehettek, azonban arra továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy pontosan mennyit láthatunk majd Planet Hulk-ból, esetleg találkozhatunk-e The Red King-gel, vagy a jövendőbeli Mrs. Hulk-kel, esetleg Caiera the Oldstrong-gal? Szinte biztos, hogy ezekre a kérdésekre csak a jövő novemberi film fog válaszokkal szolgálni, addig továbbra is maradnak a találgatások, hogy milyen mértékben lesz Planet Hulk a Thor: Ragnarok folytatásban.

A Thor: Ragnarok bemutatója 2017. november 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Kevin Feige megerősítette [SPOILER] a Thor: Ragnarökben

Kévés Bence Mihály

Chris Hemsworth és Tessa Thompson újra együtt a Men in Black 4. forgatásán

Kévés Bence Mihály

Taika Waititi elárulta, hogyan lett 130 perces a Thor: Ragnarök

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon