Főoldal Filmek A Thor: Ragnarok Sakaar nevezetű bolygóra kalauzolja el a rajongókat
Filmek

A Thor: Ragnarok Sakaar nevezetű bolygóra kalauzolja el a rajongókat

Taika Waititi rendező megerősítette, hogy egy a filmekben eddig nem látott bolygóra látogatunk a Thor: Ragnarok mozifilmben.

985

Taika Waititi rendező megerősítette, hogy egy a filmekben eddig nem látott bolygóra látogatunk a Thor: Ragnarok mozifilmben.

Valószínűleg senkit sem ért nagy meglepetés – hiszen már ezt korábbról is tudtuk -, hogy a harmadik Thor-ban a Planet Hulk képregényekből megismert Sakaar nevezetű bolygóra teszünk egy rövid kis kitérőt.

Egy jó ideje már ismert, hogy a Marvel a Planet Hulk képregények történetét alapanyagként használja fel a Thor: Ragnarok filmhez – melyről azt is tudjuk, hogy nem folytatása lesz az első két résznek, mondhatni semmisnek tekinti az első két részt, de egyben a Bosszúállók: Végtelen háború felvezetője lesz a Thor 3, hasonlóképp, mint anno volt az első Bosszúállóknál -, így ebből az is következett, ahogy azt legtöbben kitalálták már, hogy Thor (Chris Hemsworth) utazást teszt Sakaar-ra, ahol a ketrecharcok folynak, s melynek bajnoka a Zöld Góliát, vagyis maga Hulk.

Reggelre Taika Waititi rendező hivatalosan is megerősítette a fenti gondolatokat, hogy Thor valóban ellátogat a Sakaar-ra, hogy találkozzon Bruce Banner-rel. A hivatalos megerősítésről készült egy szkennelt kép is, amit az írás felett magatok is szemügyre vehettek, azonban arra továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy pontosan mennyit láthatunk majd Planet Hulk-ból, esetleg találkozhatunk-e The Red King-gel, vagy a jövendőbeli Mrs. Hulk-kel, esetleg Caiera the Oldstrong-gal? Szinte biztos, hogy ezekre a kérdésekre csak a jövő novemberi film fog válaszokkal szolgálni, addig továbbra is maradnak a találgatások, hogy milyen mértékben lesz Planet Hulk a Thor: Ragnarok folytatásban.

A Thor: Ragnarok bemutatója 2017. november 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Chris Hemsworth még mindig rosszul érzi magát a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt

Két évvel a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója után sem tudott megbarátkozni...

Furiosa: Történet a Mad Maxből
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Furiosa: Történet a Mad Maxből

Egy hónap múlva mozikban a Furiosa: Történet a Mad Maxből.