Image default
Filmek

Thor 3 – képeken Hulk páncélja és fegyverzete

Megcsodálhatjuk a harci felszerelését Hulknak, amiben feltűnik majd a Thor: Ragnarokban.

A mai nap a legfontosabb a képregényhősök kedvelőinek, ugyanis elrajtoltak a San Diegó-i Comic Con-on a Marvel és DC Comics panelek. A csarnok legnagyobb termében, a Hall H-ban állították fel a paneleket a stúdiók. Az egyiket a Warner Bros. filmgyár bérelte ki, ahol rögvest bemutatta a Wonder Woman film előzetesét, majd Az öngyilkos osztag következett. A terem másik panelján a Marvel fog jeleskedni, de addig még van egy kis idő.

Gladiator #Hulk Armor from #Thor Ragnarok now on the #MarvelSDCC stage! #SDCC #Marvel

Ryan Penagos (@agentm) által közzétett fénykép,

Kiderült végre, hogy a Thor harmadik része a Planet Hulk történetet fogja feldolgozni, hiszen Thornak szüksége van egy fegyverre – Loki ellopta tőle a Mjolnirt, sőt meg is semmisíti azt. Az utazásai során az úgynevezett Nagymester bolygón köt ki, melyet Jeff Goldblum kormányoz. A bolygón elterjedt szórakoztató iparcikk a gladiátorharc. A ketrec legnagyobb harcosa pedig maga Hulk.

Még több a témában...

Nick Fury nélkül érkezik a következő két Bosszúállók-film

Kévés Bence Mihály

A District 9 rendezője leforgatná a Vasember 4.-et

Kévés Bence Mihály

Mel Gibson megerősítette, hogy „randizgatnak” a Warner Bros.-szal

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább