Wide Screen
Image default
Filmek

Thor 3 – képeken Hulk páncélja és fegyverzete

Megcsodálhatjuk a harci felszerelését Hulknak, amiben feltűnik majd a Thor: Ragnarokban.

A mai nap a legfontosabb a képregényhősök kedvelőinek, ugyanis elrajtoltak a San Diegó-i Comic Con-on a Marvel és DC Comics panelek. A csarnok legnagyobb termében, a Hall H-ban állították fel a paneleket a stúdiók. Az egyiket a Warner Bros. filmgyár bérelte ki, ahol rögvest bemutatta a Wonder Woman film előzetesét, majd Az öngyilkos osztag következett. A terem másik panelján a Marvel fog jeleskedni, de addig még van egy kis idő.

Gladiator #Hulk Armor from #Thor Ragnarok now on the #MarvelSDCC stage! #SDCC #Marvel

Ryan Penagos (@agentm) által közzétett fénykép,

Kiderült végre, hogy a Thor harmadik része a Planet Hulk történetet fogja feldolgozni, hiszen Thornak szüksége van egy fegyverre – Loki ellopta tőle a Mjolnirt, sőt meg is semmisíti azt. Az utazásai során az úgynevezett Nagymester bolygón köt ki, melyet Jeff Goldblum kormányoz. A bolygón elterjedt szórakoztató iparcikk a gladiátorharc. A ketrec legnagyobb harcosa pedig maga Hulk.

Még több a témában...

Elkezdődtek az X-Men: Sötét Főnix újraforgatásai

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios 2022-es bemutatkozást tűzött ki a Fantasztikus Négyes előtt?

Kévés Bence Mihály

Érdekes teória jelent meg Odin szeméről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább