x
Előzetesek

Előzetesen a Wonder Woman mozifilm

Télen láthattuk először „bigscreenen” a vad amazon harcost, Wonder Womant, de már akkor odáig voltunk érte.

  • Publishedjúlius 23, 2016

Télen láthattuk először „bigscreenen” a vad amazon harcost, Wonder Womant, de már akkor odáig voltunk érte.

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában mindenki kellemesen csalódott Gal Gadot által életre keltett karakterben: Wonder Womanben. A színész filmbeli teljesítményén már ott lehetett érezni, hogy többre képes, mint amit mutatott a nagy bukást elkönyvelő moziban. Az önálló film első előzeteséből többet megtudunk a hősnőről, és szinte kötelező lesz rá beülni nyáron. Akad minden a trailerben, szuperlassítás, Gal Gadot, Chris Pine, I. világháború, egy szó mint száz, tényleg mindent megkapunk a filmben, amire a DC Comics évek óta nem volt képes. A filmet jövőre láthatjuk a mozikban.

A film hivatalos szinopszisa a következő:

Wonder Woman jövő nyáron érkezik a mozikba, amikor is Gal Gadot visszatér, mint címszereplő. Az akciófilmet Patty Jenkins fogja rendezni. Még mielőtt Wonder Woman-é vált volna főhősünk, Diana volt valódi neve, aki az Amazonok hercegnője volt, egy legyőzhetetlen harcos. Egy érintetetlen paradicsom épült fel a szigeten, azonban mikor egy amerikai pilóta lezuhan a szigeten hatalmas konfliktus támad. Diana elmenekül otthonából, megvan győződve arról, hogy megállíthatja a harcokat. Egy oldalon harcol később a férfival a csatában (Chris Pine), és végül felfedi valódi erejét, és különös sorsát…

Amerikai bemutató 2017. június 23-án.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.