Még egy őrült előzetes az Öngyilkos osztaghoz

A Warner Bros. következő nagy dobása a Suiced Squad lesz.

A Warner Bros. következő nagy dobása a Suicide Squad lesz.

Ha nem írtuk volna le elégszer a film alaptörténetét, akkor megtesszük. Felállítanak egy kis csapatot telis-tele bűnözőkkel azért, hogy a jóért harcoljanak – értük úgy is mindegy jeligével. Az így megszületett menő kis csapat útnak indul, hogy megmentsék a világot egy titokzatos ellenségtől. Ha figyelmesen nézitek a videót, akkor kitalálhatják, hogy ki a főgonosz.

Az előadás elején egy werkfilmhez hasonló anyagot kaptunk, ami bepillantást nyújt a kulisszák mögé. A videóban maguk a színészek mesélnek, elmondják, hogy milyen volt karakterük bőrébe bújni. Will Smith elmondja, hogy karaktere, Deadshot megbánta, hogy bűnözővé vált, Jokert alakító Jared Leto meglepődött azon, hogy szerepe már 75 évre nyúlik vissza, és soha sem gondolta volna, hogy egyszer ő játszhatja a szerepet.

Ha pedig még nem kattintottál volna a cikk tetején lévő videóra, akkor itt az ideje. Egy három perces új előzetest mutattak be a filmhez, mely számos új képkockát rejt, köztük feltűnik a film gonosza is, amit eddig gondosan elrejtettek a kíváncsi szemek elől. Talán ez az eddigi legjobb előzetes a filmhez. Már csak a gyönyörű Joker-lány formás fenekéért is megéri meglesni. Mi már egyre kíváncsibbak vagyunk a filmre. És ti?

Augusztus 4-én viszont érkezik a film a mozikba! Várjátok már?

Total
0
Shares
Previous Article

King Arthur: Legend of the Sword előzetes

Next Article

The Lego Batman Movie előzetes

Related Posts