Wide Screen
Image default
Sorozatok

The Walking Dead poszterek az idei Comic Con-ról

Tűrhetetlen az, amit az AMC csatorna megenged magának, ezek után ki nem kívánja a pokolba őket?

Akik követik a sorozatot, azok tudják, hogy mekkora port kavart a hatodik évad vége, mikor Negan megjelent, s Rick csapatát játszi könnyedséggel térdre kényszerítette. Negan választás elé állította Rickéket, vagy beállnak, vagy meghalnak – nem hagyott más lehetőséget -, de még így sem hagyhatták szó nélkül a sok emberéletet, megtorlás következett. Példát kellett statuálni, s az egyik főszereplőt megölte a gaztevő. Mai napig nem tudjuk, hogy kit. Ilyen mértékű lezárásra még nem volt példa, méltán nevezhetjük a sorozatok cliffhangerjének ezt.

Csak hogy érezzük a törődést az AMC csatorna részéről, pár új képpel ajándékozta meg a rajongókat, akik már így is agyvérzést kapnak az idegtől, hogy mely kedvenc karaktertől kell elbúcsúzniuk a folytatásban. Még mindig nem tudni, hogy mikor érkezik az új évad első része, de valamikor október magasságában számíthatunk rá, addig is sasoljátok a posztereket. Szerintetek kitől köszönünk el?

Még több a témában...

Rick Grimes már soha nem tér vissza The Walking Dead sorozatba

Kévés Bence Mihály

Hogyan tovább Walking Dead?

Plesovszki Nándor

Újabb előzest kapott a The Walking Dead hetedik évada

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább