Főoldal Sorozatok The Walking Dead: Kit ölt meg Negan az éved végén
Sorozatok

The Walking Dead: Kit ölt meg Negan az éved végén

225

Jómagam, és még sok más ember járhat hasonló cipőben, hogy vajon kit ölte meg Negan a 6. évad végén? Tippek már vannak, folyamatosan születnek az elméleteket, hogy kinek kell mennie, kinek a jelenléte lett annyira jelentéktelen, hogy a készítők beáldozzák a sorozatban a szerepét.

Negan sokat nem mutatott meg magából a sorozatban, mi több, mindössze csak egyszer szerepelt, de akkor velősen! Az utolsó részben, s annak is az utolsó negyedében, mikor Rick-éket elkapta, és térdre kényszerítette az addig erősnek és “egy családnak” titulált csapatot, sőt odáig fajult a dolog, hogy életükért kell könyörögniük.

1

Valamikor 2012-ben csatlakoztam a sorozathoz, addig már lenyomtak 2 évadot, így az egyetemi évek alatt leültem, s zsinórban néztem végig a két évadot. Megfogott nagyon, mert pörgős, és jó részek voltak, változatosak – ezt az utóbbi évadokban nem mondhatja el magáról a sorozat. A népszerűsége még mindig töretlen, de a rajongók egyre több visszhangot adnak az AMC-nek, hogy lehet nem jó irányba halad a sorozat.

De térjünk vissza a címben már említett kuriózumos jelenetre, mikor Negan az évadzáróban Lucille nevezetű baseball ütőjével rásóz valakire, aki biztos, hogy kiszáll a folytatásból. Két név fordult meg igazán a sajtóban: Glenn és Daryl. Utóbbira kevesebben fogadnának, a sorozat egyik legkiemelkedőbb és legkedveltebb karaktere, nagy hiba lenne, ha őt raknák ki a folytatásból. Így maradt egy név -persze minden csak spekuláció, lehet nem is így történik.

2

SPOILER ON, aki nem szeretné tudni, hogy ki vesztette életét, ne olvassa tovább!

Úgy tűnik, hogy jól találgatott a világsajtó, hisz Glenn-nek kell búcsúznia a szériából. Ezt természetesen senki sem erősítette meg. Tudjuk, hogy nagy titokban tartja a stáb, még a rendező anyukája is kifakadt, hogy a kisfia milyen módon vetett véget az évadnak, és rémálma volt miatta. Telefonon zaklatta Greg Nicotero rendező-producert a mama, hogy árulja már el, ki fog meghalni. Egy szót sem lehetett kihúzni belőle, de a rajongók nem nyugodtak, és tovább nyomoztak.

3

Az Okja thriller film van készülőben, aminek a főszerepére Steven Yeun-t kérték fel, de csak sokan így ismerik a sorozatban: Glenn. Ez még nem is lenne probléma, sorozat nem tiltja a színészeknek, hogy más produkciókban is játszanak, csakhogy a film forgatása akkor kezdődik, mikor a The Walking Dead 7. évad felvétele. Na már most, akkor vagy a film stáblistája hazudik, lefizették a producert, és így próbálnak meg ország-világot becsapni, vagy ott hagyja a fogát a The Walking Dead-ben. Utóbbi nagyobb eséllyel indulna!

SPOILER OFF!

Ennél többet mi sem tudunk, a biztos infót csak a premier napján tudjuk meg. De az sem elképzelhetetlen, hogy egyből az évadindítóból semmit sem tudunk meg, csak a második részben kanyarodunk vissza a 6. évadhoz. Hát, a fene sem tudja, hogy mit hoznak ki az egészből, de én majd megőrülök annyira várom a folytatást. Rég volt ilyen izgalmas a The Walking Dead, mnt most, csak el ne b****ák, please!

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?