Wide Screen
Image default
Filmek

The Division – Főszerepben a következő sztárok

Már készül az Ubisoft következő nagy dobása, a The Divison játékadaptáció.

Már készül az Ubisoft következő nagy dobása, a The Divison játékadaptáció.

Hatalmas sikert ért el az idén megjelent Tom Clancy’s The Division lövöldözős játék. A forgalmazó megerősítette, hogy a forgatókönyvvel még nem készültek el teljesen, vannak hiányosságok benne, de kezd összeállni a sztori.

Eddig is lehetett sejteni, hogy valami készül, de hivatalos megerősítést még nem kaptunk. Tegnap azonban a stúdió úgy döntött, hogy leleplezik a projektet, és hivatalosan is bejelentik a főszereplőket. Jake Gylleenhaal lesz a film egyik főszereplője, míg a másik nagy név Jessica Chastain. A hírességek saját produkciós cége is segíti majd a munkálatokba. A történetről annyit tudni, hogy New York-ban fog játszódni, ahol egy járvány söpört végig a városon. A megmaradt embereket egy zsarnok szervezet próbálja irányítani, így a kormánynak aktiválnia kell a Division-projektet. A projektben résztvevő ügynökök célja, hogy szembeszálljanak a rezsimmel.

A francia érdekeltségű forgalmazónak nem ez lesz az első játéka, amit a mozikban is bemutatnak. Év végén érkezni fog az Assassin’s Creed-film is, melynek főszereplője Michael Fassbender lesz. Korábban úgy nyilatkoztak róla, hogy nem várnak túl sokat tőle, nem lesz egy blockbuster, de bíznak a pozitív visszajelzésekben.

Még több a témában...

Júliusban támad a Ubisoft E3-at helyettesítő showja

Sinka Tamás

Bemutatkozott az Assassin’s Creed Valhalla

Sinka Tamás

KRITIKA: Pókember: Idegenben

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat