x
Filmek

The Division – Főszerepben a következő sztárok

Már készül az Ubisoft következő nagy dobása, a The Divison játékadaptáció.

The Division – Főszerepben a következő sztárok
  • Publishedaugusztus 4, 2016

Már készül az Ubisoft következő nagy dobása, a The Divison játékadaptáció.

Hatalmas sikert ért el az idén megjelent Tom Clancy’s The Division lövöldözős játék. A forgalmazó megerősítette, hogy a forgatókönyvvel még nem készültek el teljesen, vannak hiányosságok benne, de kezd összeállni a sztori.

Eddig is lehetett sejteni, hogy valami készül, de hivatalos megerősítést még nem kaptunk. Tegnap azonban a stúdió úgy döntött, hogy leleplezik a projektet, és hivatalosan is bejelentik a főszereplőket. Jake Gylleenhaal lesz a film egyik főszereplője, míg a másik nagy név Jessica Chastain. A hírességek saját produkciós cége is segíti majd a munkálatokba. A történetről annyit tudni, hogy New York-ban fog játszódni, ahol egy járvány söpört végig a városon. A megmaradt embereket egy zsarnok szervezet próbálja irányítani, így a kormánynak aktiválnia kell a Division-projektet. A projektben résztvevő ügynökök célja, hogy szembeszálljanak a rezsimmel.

A francia érdekeltségű forgalmazónak nem ez lesz az első játéka, amit a mozikban is bemutatnak. Év végén érkezni fog az Assassin’s Creed-film is, melynek főszereplője Michael Fassbender lesz. Korábban úgy nyilatkoztak róla, hogy nem várnak túl sokat tőle, nem lesz egy blockbuster, de bíznak a pozitív visszajelzésekben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.