Főoldal Filmek Tényleg megváltoztatták a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész címét
Filmek

Tényleg megváltoztatták a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész címét

Bosszúsak lesznek a rajongók, akik fizikai lemezen megvásárolták a Mission: Impossible Leszámolás - Első Részt.

397
Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Forrás: Paramount Pictures

A Mission: Impossible-franchise legújabb részének címét valóban megváltoztatták, ahogy arról már korábban cikkeztek. Az első pletykák után sokan felhördültek, hogy fejfájást okoz majd nekik a változtatás, hiszen akik megvásárolták a filmet lemezen, nekik a borítón nem lesz folytonos az elnevezés. A stúdió ugyanis törölte az “Első Rész” megnevezést a címből, vagyis a jövőre érkező folytatásra nem második részként kell tekintenünk.

A Paramount+ erősítette meg a pletykákat, hogy egyszerűen csak Mission: Impossible Leszámolás címmel lesz streamelhető a franchise hetedik része. A streamingszolgáltatón január 25-én csütörtökön teszi elérhető a filmet az Egyesült Államokban és Kanadában először, de várhatóan februártól már Európában és Magyarországon is elérhető lesz a SkyShowtime kínálatában.

mission impossible dead reckoning new poster title

Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele: meg kell találniuk egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása és a világ sorsa a tét, és Ethant a múltja sötét erői kezdik el körülvenni, beindul a halálos hajsza a Föld körül. Egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan arra kényszerül, hogy belássa, semmi sem lehet fontosabb ennél a küldetésnél – még azok élete sem, akik számára a legtöbbet jelentenek…

Az eredetileg 2024 júniusára tervezett nyolcadik részt most úgy néz ki, hogy 2025. május 23-án mutatják be. A folytatás közvetlenül ott veszi fel a fonalat, ahol a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész befejeződött. Sokat nem tudunk a nyolcadik részről, de a franchise többi részéhez hasonlóan várhatóan egy sor halált megvető mutatványra számíthatunk Tom Cruise és csapata részéről.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...