Főoldal Filmek A rajongóknak nem tetszik, hogy a Paramount átnevezi a Mission: Impossible 8. alcímét
Filmek

A rajongóknak nem tetszik, hogy a Paramount átnevezi a Mission: Impossible 8. alcímét

Változhat a Mission: Impossible 8. alcíme, és ez sok rajongónak nem tetszik.

461
Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Forrás: Paramount Pictures

Mint arról reggel már beszámoltunk, a Mission: Impossible 8. bemutatóját majdnem egy évvel eltolták az eredetileg tervezett időponthoz képest, s csak 2025-ben érkezik a folytatás. A Tom Cruise nevével fémjelzett franchise hetedik részét idén nyáron mutatták be a mozikban, amely az eredeti tervek szerint Ethan Hunt utolsó küldetésének az első része lett volna.

Miután a Paramount Pictures megerősítette, hogy a Mission: Impossible 8 megjelenési dátumát közel egy évvel eltolták, elhintette azt, hogy talán a 2025. május 23-ára kitűzött film neve is megváltozott közben. Hivatalos továbbra a Dead Reckoning Part Two (azaz magyarul a Leszámolás – Második Rész), de sokak szerint csak idő kérdése, hogy mikor jelentik be a megváltoztatott filmcímet. Csak találgatni lehet, hogy erre miért volt szükség, de a rajongók körében máris ellenszenvet váltott ki az intézkedés. Néhányuk szerint már ott hibás döntést hozott a stúdió, amikor a 7-8. részt első és második felvonásra bontotta.

A sorozat rajongói teljesen értetlenül állnak a címváltoztatás előtt és ennek hangot is adtak a közösségi média felületén. Néhány néző rámutatott, hogy logikátlannak tűnik elhagyni a “Második Rész” kifejezést a címből, tekintettel arra, hogy a Mission: Impossible 7. alcíme “Leszámolás – Első Rész” volt. Más felhasználók már ötletet is adtak a stúdiónak, hogy mire kéne átkeresztelni a folytatást.

Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele: meg kell találniuk egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása és a világ sorsa a tét, és Ethant a múltja sötét erői kezdik el körülvenni, beindul a halálos hajsza a Föld körül. Egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan arra kényszerül, hogy belássa, semmi sem lehet fontosabb ennél a küldetésnél – még azok élete sem, akik számára a legtöbbet jelentenek…

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Tényleg megváltoztatták a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész címét

Bosszúsak lesznek a rajongók, akik fizikai lemezen megvásárolták a Mission: Impossible Leszámolás...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Elhalasztották a Mission: Impossible 8. bemutatóját

Egy lehetetlen küldetés lett volna tartani a Mission: Impossible 8. bemutatóját.