Wide Screen
Image default
Játékok

Tényleg idén érkezik a The Last of Us 2?

A Sony idei egyetlen belejelentett Zombis exkluzíva, a Days Gone mellett talán láthatjuk a Naughty Dog ugyanezen témájú produkcióját is?

Januárban még úgy nézett ki, hogy a Sony életében egy olyan erős tavalyi után bizony nem az idei lesz a legmozgalmasabb esztendő. Pár játékot még kiadnak, aztán a cég gőzerővel fókuszál az új konzol fejlesztésére és promózására. Főleg, hogy a kitudódott pletykák szerint a rivális redmondiak nagyon odateszik magukat a következő Xbox fejlesztése során, ami érthető is egy ilyen csúnyán elbukott generáció után. Logikus is lenne így. Vagy mégsem? Izgalmas pletyka jelent meg a napokban a szakmában, amely ennek picit ellentmondhat.

A videojáték iparban a megjelenési dátumok legfőbb szivárogtatói általában a játékáruházak szoktak lenni, amelyek már jó előre dolgoznak a különböző promóciós plakátokon, posztereken, akciókon. Ilyen sok alkotás mellett elkerülhetetlen néha egy-egy hiba becsúszása. Esetünkben talán az idei esztendő legjobban várt játékáról derülhetett ki egy olyan részlet, amelyet a Naughty Dog és a japán óriáscég még valószínűleg nem szeretett volna nyilvánosságra hozni.

Egy perui áruház, nevezetesen a LawGamers volt a “bűnös” a szivárogtatásért. A The Loot Gaming hozta le a hírt, ami szerint az említett bolt egyik mostani promóanyagában véltek megtalálni a hivatalos vételár mellett még egy nagyon érdekes részletet. Ez pedig a bal alsó sarokban megbúvó felirat, ami az idei év októberére teszi a játék megjelenését. Több szempontból valósnak bizonyulhat a szivárogtatás, hiszen az ár átváltva olyan 20.000 forint, amely reális egy AAA-s Sony exkluzívtól. A másik ami ennek a hitelességére engedhet következtetni, az a Sony által kiadott 2019-es promovideó. Ebben ugyanis szintén megtalálhatjuk a Last of Us 2-t.

Ti mit szóltok? Várjátok már az új Last of Ust?

Még több a témában...

Jobban jártunk a DOOM reboottal, mint egy folytatással

Sinka Tamás

Bemutatkozik a Captain Tsubasa: Rise of New Champions sztori módja

Fonyódi Dávid

A PlayStation lemondta a PAX East mellett a GDC szereplését is

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon