Tényleg idén érkezik a The Last of Us 2?

A Sony idei egyetlen belejelentett Zombis exkluzíva, a Days Gone mellett talán láthatjuk a Naughty Dog ugyanezen témájú produkcióját is?

A Sony idei egyetlen belejelentett Zombis exkluzíva, a Days Gone mellett talán láthatjuk a Naughty Dog ugyanezen témájú produkcióját is?

Januárban még úgy nézett ki, hogy a Sony életében egy olyan erős tavalyi után bizony nem az idei lesz a legmozgalmasabb esztendő. Pár játékot még kiadnak, aztán a cég gőzerővel fókuszál az új konzol fejlesztésére és promózására. Főleg, hogy a kitudódott pletykák szerint a rivális redmondiak nagyon odateszik magukat a következő Xbox fejlesztése során, ami érthető is egy ilyen csúnyán elbukott generáció után. Logikus is lenne így. Vagy mégsem? Izgalmas pletyka jelent meg a napokban a szakmában, amely ennek picit ellentmondhat. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”rand”]

A videojáték iparban a megjelenési dátumok legfőbb szivárogtatói általában a játékáruházak szoktak lenni, amelyek már jó előre dolgoznak a különböző promóciós plakátokon, posztereken, akciókon. Ilyen sok alkotás mellett elkerülhetetlen néha egy-egy hiba becsúszása. Esetünkben talán az idei esztendő legjobban várt játékáról derülhetett ki egy olyan részlet, amelyet a Naughty Dog és a japán óriáscég még valószínűleg nem szeretett volna nyilvánosságra hozni.

Egy perui áruház, nevezetesen a LawGamers volt a “bűnös” a szivárogtatásért. A The Loot Gaming hozta le a hírt, ami szerint az említett bolt egyik mostani promóanyagában véltek megtalálni a hivatalos vételár mellett még egy nagyon érdekes részletet. Ez pedig a bal alsó sarokban megbúvó felirat, ami az idei év októberére teszi a játék megjelenését. Több szempontból valósnak bizonyulhat a szivárogtatás, hiszen az ár átváltva olyan 20.000 forint, amely reális egy AAA-s Sony exkluzívtól. A másik ami ennek a hitelességére engedhet következtetni, az a Sony által kiadott 2019-es promovideó. Ebben ugyanis szintén megtalálhatjuk a Last of Us 2-t.

Ti mit szóltok? Várjátok már az új Last of Ust?

Total
1
Shares
Previous Article

Öt meglepő játék, amelyek könyveken alapulnak

Next Article
Új Mutánsok

A Fox feladta, hogy moziban lássuk az Új Mutánsokat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!