Temérdek új reklámanyagot kaptunk a Bosszúállók: Végjáték mellé

Hogy egyre közelebb kerülünk a Bosszúállók: Végjáték premieréhez, úgy egyre több és érdekesebb anyagok látnak napvilágot az interneten.

Hogy egyre közelebb kerülünk a Bosszúállók: Végjáték premieréhez, úgy egyre több és érdekesebb anyagok látnak napvilágot az interneten.

A Bosszúállók: Végjáték minden idők egyik legrejtélyesebb mozifilmje, így érthető az azt körülvevő óriási érdeklődés. A Marvel Studios is fontos szerepet játszik ebben a hype-ban, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója után hónapokig titokban tartották a folytatás címét, s csak decemberben az első előzetessel jelentették be, hogy Végjáték címen érkezik a negyedik Bosszúálló-film. Utólag azonban kiderült, hogy már a Végtelen háborúban elspoilerezték a címet, sőt, a Bosszúállók: Ultron korában is kaptunk utalást rá, illetve Russo fivérek kedvenc operatőre is véletlen kifecsegte. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az előzetesekben az ismerős képek mellett kaptunk frisseket is, bár épp a napokban erősítették meg Russo testvérek, szándékos döntés volt, hogy a lehető legtovább visszatartanak minden marketinggel kapcsolatos dolgot, valamint a trailerekben látott jeleneteket is manipulálták, s azok nem mindegyike fog belekerülni a végső vágásba. Ugyanakkor most egy tucat új posztert kaptunk a Föld legnagyobb hőseiről, a film logójáról, amit szintén megviselt Thanos Megtizedelése.

Hivatalos szinopszis a Marvel Moziverzum huszonkettedik részéhez:

Romokban a Föld. Miután a Végtelen Kövek ereje eltörölte az univerzum populációjának felét, Thanos kikiáltja magát az univerzum teljhatalmú uralkodójává, reményvesztetten hagyva a Bosszúállókat.

Az Őrült Titán célja, hogy tovább terjessze zsarnokságát – hacsak meg nem állítják. Mivel idejük nincs gyászolni, Fekete Özvegy, Thor, Amerika Kapitány és Bruce Banner muszáj, hogy rugalmas maradjon, s összehívja a még életben maradt szövetségeseiket – és szükségük van Marvel Kapitány szolgálataira is.

Együttes erővel, le kell győzzék Thanost és vissza kell hozniuk eltűnt szeretteiket, vagy reménytelenül kell élniük továbbra is.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
6
Shares
Previous Article
James Gunn

2021 év elején indulhat A galaxis őrzői vol. 3. forgatása

Next Article

Spoileres kibeszélő a Mi mozifilmről

Related Posts