Wide Screen
Image default
Filmek

Temérdek új reklámanyagot kaptunk a Bosszúállók: Végjáték mellé

Hogy egyre közelebb kerülünk a Bosszúállók: Végjáték premieréhez, úgy egyre több és érdekesebb anyagok látnak napvilágot az interneten.

A Bosszúállók: Végjáték minden idők egyik legrejtélyesebb mozifilmje, így érthető az azt körülvevő óriási érdeklődés. A Marvel Studios is fontos szerepet játszik ebben a hype-ban, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója után hónapokig titokban tartották a folytatás címét, s csak decemberben az első előzetessel jelentették be, hogy Végjáték címen érkezik a negyedik Bosszúálló-film. Utólag azonban kiderült, hogy már a Végtelen háborúban elspoilerezték a címet, sőt, a Bosszúállók: Ultron korában is kaptunk utalást rá, illetve Russo fivérek kedvenc operatőre is véletlen kifecsegte.

Az előzetesekben az ismerős képek mellett kaptunk frisseket is, bár épp a napokban erősítették meg Russo testvérek, szándékos döntés volt, hogy a lehető legtovább visszatartanak minden marketinggel kapcsolatos dolgot, valamint a trailerekben látott jeleneteket is manipulálták, s azok nem mindegyike fog belekerülni a végső vágásba. Ugyanakkor most egy tucat új posztert kaptunk a Föld legnagyobb hőseiről, a film logójáról, amit szintén megviselt Thanos Megtizedelése.

Hivatalos szinopszis a Marvel Moziverzum huszonkettedik részéhez:

Romokban a Föld. Miután a Végtelen Kövek ereje eltörölte az univerzum populációjának felét, Thanos kikiáltja magát az univerzum teljhatalmú uralkodójává, reményvesztetten hagyva a Bosszúállókat.

Az Őrült Titán célja, hogy tovább terjessze zsarnokságát – hacsak meg nem állítják. Mivel idejük nincs gyászolni, Fekete Özvegy, Thor, Amerika Kapitány és Bruce Banner muszáj, hogy rugalmas maradjon, s összehívja a még életben maradt szövetségeseiket – és szükségük van Marvel Kapitány szolgálataira is.

Együttes erővel, le kell győzzék Thanost és vissza kell hozniuk eltűnt szeretteiket, vagy reménytelenül kell élniük továbbra is.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

[SDCC 2019] Teljes lett a WandaVision-minisorozat szereplőgárdája

Kévés Bence Mihály

Melyik Marvel filmet szeretheti legkevésbé Stan Lee?

Kévés Bence Mihály

Majdnem Thor nagyapja is szerepelt a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon