x
Játékok

Te hol húznád meg azt a bizonyos vonalat?

Újabb részletek láttak napvilágot a megújuló Call of Duty Modern Warfare kampánya kapcsán.

Te hol húznád meg azt a bizonyos vonalat?
  • Publishedszeptember 27, 2019

Újabb részletek láttak napvilágot a megújuló Call of Duty Modern Warfare kampánya kapcsán.

Abban valószínűleg mindenki egyet ért, hogy mostanában sajnos ellaposodott a Call of Duty széria. A fejlesztők túl nagy bevételre tettek szert a multiból ahhoz, hogy érdemben foglalkozzanak az egyjátékos kampánnyal is. A dolog a Black Ops 4-ben csúcsosodott ki, ahol konkrétan már nem is kaptunk single részt hozzá. Nem volt egy feltétlenül rossz alkotás, azonban nagyon messze kerültek a régen lerakott alapoktól. Most ezt az állítást akarják érvénytelenné tenni az új számozatlan Modern Warfare-el.

Ahogy a fejlesztők meséltek a játékról, az előző részhez képest tekinthetjük ezt egy 180 fokos fordulatnak is a témában, ugyanis az erős többjátékos mód felől eltolódott a fókusz a remek single felé. Ez nem jelenti azt, hogy nem fog multit tartalmazni a játék, ezt ugyanis már ki is próbálhattuk a béta tesztek során. A mostani videóban 6 percben mesélnek a sztori legfontosabb pontjairól, pár új cuccról, amelyet a segítségünkre hívhatunk a háborúban és úgy alapvetően rengeteg újdonságról.

Nagyon-nagyon felkeltette már eddig is az érdeklődésünket az új Call of Duty rész (régen mondtam nagyon ilyet) azonban ha lehet, ez a videó tolt még egy nagyot a hype hullámon. Már nem egészen egy hónapot kell csak várni az október 25-ig, amikor is megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az alkotás.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.