Rekordokat döntöget az új Call of Duty

Jobb eladási adatokat produkált, mint bármelyik mostani generációs COD.

Jobb eladási adatokat produkált, mint bármelyik mostani generációs COD.

A mostani időkben ritka egy olyan Call of Duty, amely mind a játékosoknak mind a kritikusoknak igazán tetszik. Az Infinity Ward most rárúgta az ajtót az elkényelmesedett COD játékokra, hiszen egy régen nem látott jó kampányt és igazán minőségi multiplayert is összerántottak. A mi tesztünket alább tudjátok elérni:

A játék megjelenése első három napján már több mint 600 millió dollárt termelt, amely nagyon megsüvegelendő teljesítmény. Ezzel az Activision történetének legjobbja lett. Ha a platformokat nézzük, PS4-en is a valaha volt legtöbb előrendelést, és a 3 napon belüli legtöbb digitális eladás címét is magáénak tudhatja. PC-n is hatalmas sikereket aratott, ugyanis a legjobban eladott PC-s COD lett, valaha. Bobby Kotick az Activision feje ezekkel a szavakkal kommentálta a dolgot:

A Call of Duty megint egy nagy eladásokat produkáló prémium címe lett az évnek, amely még az esport-ba is betette a lábát. Az első három nap bevétele több mint kétszerese volt a Jokerének. Ez nem kis teljesítmény. Szeretnék gratulálni az Infinity Ward-nak a kiváló és szórakoztató alkotásért.Bobby Kotick

Mint láthatjuk igazán jó játék lett ez, amelynek sikerült visszaszereznie a helyét a piacon. A kampány ugyan sokak szerint rövid lett, de olyan minőségi, hogy ez kárpótolhat azért. Nektek hogy tetszett az új COD?

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars David Benioff D.B. Weiss

Kiderült, hogy miről szólt volna a Trónok harca készítőinek Star Wars-trilógiája

Next Article

Cuki magyar Halloweeni animációs kisfilm

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!