Főoldal Játékok Ez lenne a következő Call of Duty témája?
Játékok

Ez lenne a következő Call of Duty témája?

Egészen érdekes dolgokat említenek a legújabb pletykák az idei Call of Duty részről.

322

Kevés dolog biztos az életben, főleg a jelenlegi időket ismerve. Ilyennek számíthatjuk azonban az adókat, a halált és az évenkénti Call of Duty részt. Az idén sem lesz ez máshogy, a pletykák alapján számítanunk kell év vége felé egy új felvonásra, azonban az már nem olyan egyértelmű, hogy milyen settingbe lesz most becsomagolva a háború. Ellentétes értesülések szólnak róla, hiszen eddig a második világháború és a koreai háború között volt valahol az igazság és most érkezett egy harmadik lehetőség is.

Természetesen ezt is nagyon a helyén kell kezelni, hiszen a 4Chan-ről származnak az információk, ami mint tudjuk, nem számít közel sem hivatalos csatornának. Ezek szerint a 2021-es Call of Duty rész is a Modern Warfare univerzumában fog játszódni, a jelenlegi címe Modern Warfare : Rogues. Az információk alapján a Triple Frontier sorozatból merít ötleteket és rögtön az előbb említett rész után játszódik, ahol Tier 1 operatorok fognak különböző balhékat véghezvinni.

A COD MW-ben látott grafikai motort fogja továbbvinni kisebb módosításokkal, a beszámoló alapján nagy szerepe lesz benne az úszásnak. A multiplayert próbálták kompetitívebbé tenni, gyakorlatilag itt is three lane pályákra kell számítanunk. Nagyon hasonlítanak ezek a WW2 és az AW térképeire. Rengeteg fegyver fog visszatérni a Modern Warfare 2019-es újragondolásából, ráadásul az operátorok sem változnak nagyon sokat ahhoz képest. Nem tudjuk mennyire valósak ezek az információk, sokkal inkább lenne szerintünk helytálló a régebbi setting, de legkésőbb ősszel ki fog derülni, mi is az igazság.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.