Mi történik a Call of Duty Warzone térképén?

Egyre több jel mutat arra, hogy hamarosan egy egészen nagy változást láthatunk majd a harctéren.

A többi Battle Royale játékhoz képest a Call of Duty Warzone Verdanskja egészen régen velünk van már. Rengeteg pletyka szól arról, hogy mire is kell számítanunk legközelebb. Téli híresztelések alapján egy teljesen új térképet hoznak össze a Black Ops Cold War témájára, azonban a legújabb szivárgás szerint (ami miatt több ember Twitter hozzáférését is korlátoztatta az Activision) most “csak” egy 1970-es évek témájában ráncfelvarrott térképre kell számítanunk. Az ok egészen prózai, nem készült volna el a híresztelt map.

A térkép váltásának mikéntje viszont egészen érdekes. Akik játszanak a játékkal már észrevehették, hogy egyre több robbanás figyelhető meg Verdanskban továbbá a zombik is gyorsan terjeszkednek. Bizonyos bunkerekben is látható egy visszaszámláló, ami valószínűleg egy atomrobbanást jelez előre számunkra. Egy COD szivárogtatónak sikerült rátennie a kezét egy Calling Cardra, amelyen az elpusztított Verdansk látható. Az eredeti posztját leszedték szerzői jogok megsértése miatt, így szinte biztosra vehető, hogy igazi anyagot osztott meg.

További információkat is sikerült találnia, ugyanis a játék fájlrendszerében van egy olyan sor, hogy “ Köszönjük, hogy részt vettél Verdansk elpusztításának első fejezetében. Hogy megünnepeljük, fogadd szeretettel tőlünk ezt az ajándékot.” Itt valószínűleg a fent már tárgyalt kártyáról van szó. Érdekesség még, hogy ezek alapján a második rész 15 perccel az első után játszódik. Így felmerül a gyanú, hogy az atom által elpusztított térképen is császkálhatunk majd egy picit. Valószínűleg innen fel fognak gyorsulni a dolgok, ugyanis a Season 3-at április 21-re várják. Legkésőbb tehát két hét múlva kiderül, mik is fognak történni Verdanskban.

Total
12
Shares
Previous Article

Nemsokára megjelenik a mindenki által játszható Resident Evil Village demo is

Next Article
Creed

Sylvester Stallone nem fog visszatérni Rocky szerepében a Creed III. részében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!