x
Close


Közelgő események

Játékok

Mi történik a Call of Duty Warzone térképén?

Egyre több jel mutat arra, hogy hamarosan egy egészen nagy változást láthatunk majd a harctéren.

Mi történik a Call of Duty Warzone térképén?
  • PublishedApril 9, 2021

A többi Battle Royale játékhoz képest a Call of Duty Warzone Verdanskja egészen régen velünk van már. Rengeteg pletyka szól arról, hogy mire is kell számítanunk legközelebb. Téli híresztelések alapján egy teljesen új térképet hoznak össze a Black Ops Cold War témájára, azonban a legújabb szivárgás szerint (ami miatt több ember Twitter hozzáférését is korlátoztatta az Activision) most “csak” egy 1970-es évek témájában ráncfelvarrott térképre kell számítanunk. Az ok egészen prózai, nem készült volna el a híresztelt map.

A térkép váltásának mikéntje viszont egészen érdekes. Akik játszanak a játékkal már észrevehették, hogy egyre több robbanás figyelhető meg Verdanskban továbbá a zombik is gyorsan terjeszkednek. Bizonyos bunkerekben is látható egy visszaszámláló, ami valószínűleg egy atomrobbanást jelez előre számunkra. Egy COD szivárogtatónak sikerült rátennie a kezét egy Calling Cardra, amelyen az elpusztított Verdansk látható. Az eredeti posztját leszedték szerzői jogok megsértése miatt, így szinte biztosra vehető, hogy igazi anyagot osztott meg.

https://twitter.com/ZestyCODLeaks/status/1380338435169247232?s=20

További információkat is sikerült találnia, ugyanis a játék fájlrendszerében van egy olyan sor, hogy “ Köszönjük, hogy részt vettél Verdansk elpusztításának első fejezetében. Hogy megünnepeljük, fogadd szeretettel tőlünk ezt az ajándékot.” Itt valószínűleg a fent már tárgyalt kártyáról van szó. Érdekesség még, hogy ezek alapján a második rész 15 perccel az első után játszódik. Így felmerül a gyanú, hogy az atom által elpusztított térképen is császkálhatunk majd egy picit. Valószínűleg innen fel fognak gyorsulni a dolgok, ugyanis a Season 3-at április 21-re várják. Legkésőbb tehát két hét múlva kiderül, mik is fognak történni Verdanskban.

https://twitter.com/CallofDutyHope/status/1380339589248876553?s=20
Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.